Konsoll: Systemoppdatering

Nyheter på Xbox One
Få mer informasjon, inkludert om spill med støtte for mus og tastatur, en ny Amazon Music-app for Xbox, oppdateringer for Cortana- og Alexa-ferdigheter og mer.
Oppdatere Xbox One-konsollen
Finn ut mer om automatiske og manuelle systemoppdateringer for Xbox One-konsollen.
«Jeg trenger hjelp med systemoppdateringer på min Xbox One»
Hva du gjør hvis det vises en grønn eller svart skjerm når du starter konsollen, hvis du får feilkoden E når du slår på eller oppdaterer konsollen, eller hvis du vil oppdatere konsollen offline.
Operativsystemversjoner og systemoppdateringer for Xbox One
Få informasjon om den nyeste systemoppdateringen for Xbox One-operativsystemet, og finn ut hva som ble oppdatert eller lagt til.
Om systemoppdateringer på Xbox One
Få informasjon om den nyeste Xbox-oppdateringen på Xbox One-konsollen, og få svar på vanlige spørsmål om systemoppdateringer.

Kundestøtteressurser