Kontrollere

Lade Xbox Elite trådløs kontroller serie 2
Finn ut hvordan du lader Xbox Elite trådløs kontroller serie 2 ved hjelp av en USB-C-kabel eller ladedokkingstasjon.
Bruke Skift med Xbox Elite trådløs kontroller serie 2
Tilordne en knapp som fungerer som en Skift-tast. Finn ut hvordan du bruker Skift, og fordelene med den.
Feilsøke den trådløse Xbox One-kontrolleren
Finn løsninger du kan prøve hvis Xbox One-kontrolleren ikke fungerer som den skal.
Alt om Xbox Adaptive Controller
Finn ut alt du trenger å vite om Xbox Adaptive Controller, for eksempel funksjoner, konfigurasjon og feilsøking.
Se videoer om kontrollere fra Xbox-fellesskapet
Se hva andre spillere gjør for å løse de vanligste Xbox-problemene, og fortsett med spillingen!
Alt om Xbox Elite trådløs kontroller
Finn ut alt du trenger å vite om Xbox Elite trådløs kontroller, inkludert informasjon om funksjoner, konfigurasjon, feilsøking og service.

Kundestøtteressurser