Hjelpemiddel

Se videoer om Hjelpemiddel fra Xbox-fellesskapet
Se hva andre spillere gjør for å løse de vanligste Xbox-problemene, og fortsett med spillingen!
Endre kontrollervibrering på Xbox One
Finn ut hvordan du endrer vibreringsinnstillingene for Xbox One-kontrolleren.
Copilot på Xbox One
Finn ut hvordan du aktiverer Copilot slik at du kan koble sammen to Xbox One-kontrollere og bruke dem som én kontroller.
Innstillinger for Hjelpemiddel på Xbox One
Få informasjon om innstillingene for Hjelpemiddel på Xbox One-konsollen, inkludert skjermleseren, forstørrelsesprogrammet, undertekst, høykontrast og tilordning av knapper.
Navigere rundt på Xbox One med kontrollersnarveier for Skjermleser
Bruk disse Xbox One-kontrollerkommandoene til å navigere rundt på konsollen med Skjermleser.
Aktivere høykontrast
Finn ut hvordan du bruker høykontrast på Xbox One-konsollen.
Tilpasse en trådløs Xbox One-kontroller med Xbox Tilbehør-appen
Finn ut hvordan du tilpasser en trådløs Xbox One-kontroller med Xbox Tilbehør-appen.
Endre innstillinger for undertekst på Xbox One
Vil du endre innstillingene for undertekst på Xbox One-konsollen? Finn ut hvordan.
Slå på Skjermleser på Xbox One
Finn ut hvordan du bruker Skjermleser på Xbox One, slik at konsollen kan lese tekst, knapper og andre elementer høyt.
Bruke spilltranskripsjon på Xbox One
Finn ut hvordan du får kommunikasjon i spill transkribert til tekst du kan lese på skjermen med Xbox One.
Use Groove with Narrator on Xbox One
Learn how to use Groove with Narrator on your Xbox One console so you can play your favorite music.
Bruke forstørrelsesprogrammet på Xbox One
Finn ut hvordan du bruker forstørrelsesprogrammet på Xbox One.
Bruke appen Film og TV med Skjermleser på Xbox One
Finn ut hvordan du bruker appen Film og TV med Skjermleser på Xbox One.
Se på live TV med Skjermleser på Xbox One
Finn ut hvordan du kan se på live TV med Skjermleser på Xbox One.
Lytte i mono
Finn ut hvordan monoutgang kombinerer alle lydkanalene til én.
Bruke inndatalæringsmodus på Xbox One
Finn ut hvordan du bruker inndatalæringsmodus på Xbox One, slik at konsollen kan hjelpe deg å lære knappene på kontrolleren eller tastaturet.

Kundestøtteressurser