Hjelpemiddel

Endre kontrollervibrering på Xbox One
Finn ut hvordan du endrer vibreringsinnstillingene for Xbox One-kontrolleren.
Copilot på Xbox One
Finn ut hvordan du aktiverer Copilot slik at du kan koble sammen to Xbox One-kontrollere og bruke dem som én kontroller.
Innstillinger for Hjelpemiddel på Xbox One
Få informasjon om innstillingene for Hjelpemiddel på Xbox One-konsollen, inkludert skjermleseren, forstørrelsesprogrammet, undertekst, høykontrast og tilordning av knapper.
Navigere rundt på Xbox One med kontrollersnarveier for Skjermleser
Bruk disse Xbox One-kontrollerkommandoene til å navigere rundt på konsollen med Skjermleser.
Oversikt over innstillingen for høykontrast på Xbox One
Finn ut hvordan du bruker høykontrast på Xbox One-konsollen.
Tilpasse en trådløs Xbox One-kontroller med appen Tilbehør for Xbox
Finn ut hvordan du tilpasser en trådløs Xbox One-kontroller med appen Tilbehør for Xbox.
Endre innstillingene for undertekst på Xbox One-konsollen
Vil du endre innstillingene for undertekst på Xbox One-konsollen? Finn ut hvordan.
Bruke spilltranskripsjon på Xbox One
Finn ut hvordan du får kommunikasjon i spill transkribert til tekst du kan lese på skjermen med Xbox One.
Use Groove with Narrator on Xbox One
Learn how to use Groove with Narrator on your Xbox One console so you can play your favorite music.
Bruke forstørrelsesprogrammet på Xbox One
Finn ut hvordan du bruker forstørrelsesprogrammet på Xbox One.
Lytt i mono på Xbox One
Finn ut hvordan monoutgang kombinerer alle lydkanalene til én.

Kundestøtteressurser