Komme i gang

Komme i gang med Xbox One
Finn ut hva du gjør når du tar Xbox One-konsollen ut av esken for første gang. Denne siden inneholder koblinger til informasjon om konfigurering og feilsøking.
Se videoer fra Xbox-fellesskapet om hvordan du kommer i gang
Ta deg tid til å se videoer som er laget av medlemmer i Xbox-fellesskapet, og finn ut hvordan du kommer i gang med Xbox One-konsollen.
Konfigurere Xbox One-konsollen
Få hjelp til å konfigurere ditt nye Xbox One-system, inkludert å konfigurere konsollen, konfigurere systeminnstillingene, koble til Internett og logge på Xbox Live.
Hva er Xbox Live og hvordan kommer jeg i gang?
Xbox Live er den nettbaserte tjenesten for Xbox One. Finn ut mer om Xbox Live og hvordan du kommer i gang.
Fordeler ved å oppgradere til Xbox One X eller Xbox One S
Få informasjon om de nye funksjonene du kan glede deg over på Xbox One X og Xbox One S når du oppgraderer fra den originale Xbox One.
Gjøre deg kjent med Xbox One S- eller den opprinnelige Xbox One-konsollen
Finn ut mer om de viktige knappene og portene på din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsoll.
Hva er nytt i boksen med Xbox One
Finn ut hva som følger med Xbox One S- eller Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser