OneGuide og Live TV

Konfigurere live TV med Xbox One X, Xbox One S eller den originale Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox OneGuide med Xbox One X, Xbox One S eller original Xbox One, slik at du kan se på live TV mens du bruker apper og talekommandoer på konsollen.
Koble Xbox One til hjemmekinoanlegget for direktesendt TV
Finn ut hvordan du kobler Xbox One til hjemmekinoanlegget.
Aktivere digital surroundlyd for TV på Xbox One
Finn ut hvordan du aktiverer digital surroundlyd for TV-en på Xbox One-konsollen.
Dårlig eller ingen lyd fra navigasjonsboksen koblet til Xbox One
Finn ut hvorfor lydkvaliteten er dårlig eller du ikke får lyd fra navigasjonsboksen som er koblet til Xbox One-konsollen.
Du ser en svart skjerm eller får dårlig videokvalitet når du ser på TV med Xbox One
Finn ut hvordan du feilsøker dårlig videokvalitet eller en svart skjerm når du ser på live TV med Xbox One.
Bruke IR-skjøteledninger med Xbox One
Finn ut hvordan du bruker IR-skjøteledninger med Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser