OneGuide og Live TV

Koble Xbox One til hjemmekinoanlegget for direktesendt TV
Finn ut hvordan du kobler Xbox One til hjemmekinoanlegget.
Konfigurere live TV med Xbox One X, Xbox One S eller den originale Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox OneGuide med Xbox One X, Xbox One S eller original Xbox One, slik at du kan se på live TV mens du bruker apper og talekommandoer på konsollen.
Bruke IR-skjøteledninger med Xbox One
Finn ut hvordan du bruker IR-skjøteledninger med Xbox One-konsollen.
Se på TV med OneGuide på Xbox One
Finn ut hvordan du bruker OneGuide til å kombinere live TV med appene og funksjonene på Xbox One.
Bruk talekommandoer for å styre TV-en på Xbox One S eller originale Xbox One
Lær hvordan du bruker talekommandoer for å styre TV-en på Xbox One S eller original Xbox One-konsoll.
Dårlig eller ingen lyd fra navigasjonsboksen koblet til Xbox One
Finn ut hvorfor lydkvaliteten er dårlig eller du ikke får lyd fra navigasjonsboksen som er koblet til Xbox One-konsollen.
Aktivere digital surroundlyd for TV på Xbox One
Finn ut hvordan du aktiverer digital surroundlyd for TV-en på Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser