OneGuide og Live TV: Feilsøking

Dårlig eller ingen lyd fra navigasjonsboksen koblet til Xbox One
Finn ut hvorfor lydkvaliteten er dårlig eller du ikke får lyd fra navigasjonsboksen som er koblet til Xbox One-konsollen.
Du ser en svart skjerm eller får dårlig videokvalitet når du ser på TV med Xbox One
Finn ut hvordan du feilsøker dårlig videokvalitet eller en svart skjerm når du ser på live TV med Xbox One.
Aktivere digital surroundlyd for TV på Xbox One
Finn ut hvordan du aktiverer digital surroundlyd for TV-en på Xbox One-konsollen.
Kanallisten eller programinformasjonen er feil eller mangler i OneGuide.
Finn ut hva du gjør hvis informasjonen om kanalen og programmet er feil eller ikke vises i OneGuide for Xbox.
Har du spørsmål om Live TV? Gå til forumet for Live TV.
Har du spørsmål om hvordan du konfigurerer Live TV på Xbox One? Gå til Live TV på kundestøtteforumet for Xbox One for å få svar!

Kundestøtteressurser