Passord og sikkerhet

Gjenopprette og tilbakestille det tapte passordet for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du tilbakestiller det glemte passordet for Microsoft-kontoen.
Legge til eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Finn ut hvordan du legger til eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsoll.
Innstillinger for nettsikkerhet og personvern for Xbox One for foreldre og barn
Finn ut mer om de alderstilpassede kontrollene og personverninnstillingene for familien du kan justere på Xbox.com og Xbox One-konsollen.
Tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen
Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du tilbakestille passordet på denne siden.
Opprette en tilgangsnøkkel på Xbox One
Få informasjon om fordelene med en tilgangsnøkkel på Xbox One og hvordan du oppretter en for å sikre kontoen din.
Administrere personverninnstillinger for app på Xbox One
Finn ut hvordan du administrerer personverninnstillingene for appene dine på Xbox One-konsollen.
"Jeg tror kontoen min er hacket"
Finn ut hva du gjør hvis du mistenker at Microsoft-kontoen er kompromittert, eller hvis du må se etter uautorisert aktivitet på kontoen.
Kreve en tilgangsnøkkel for kjøp på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du krever en tilgangsnøkkel for å foreta kjøp på Xbox One-konsollen.
Du blir bedt om passordet ditt gjentatte ganger når du logger på Xbox One
Finn ut hva du må gjøre hvis du gjentatte ganger blir bedt om passordet ditt på Xbox One-konsollen.
Kontrollere sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen
Lær hvordan du kontrollerer sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen din, slik at du kan bevise identiteten din hvis du må gjøre endringer på kontoen.
Hva gjør du hvis Xbox-konsollen din blir stjålet
Finn ut hva du må gjøre hvis Xbox-konsollen din blir stjålet, inkludert hvordan du sikrer kontoen din.

Kundestøtteressurser