Familie

Legge til et nytt medlem i familien på Xbox One
Finn ut hvordan du legger til et familiemedlem i familien, uansett om det er et barn eller en voksen, på Xbox One.
Gi et barn unntak fra innholdsbegrensning på Xbox One
Finn ut hvordan du kan gi et barn unntak fra innholdsbegrensning på Xbox One.
Forhindre at barn gjennomfører kjøp du ikke har godkjent på Xbox One
Finn ut hvordan du forhindrer kostnader du ikke har godkjent på Xbox One-konsollen, ved å opprette separate Microsoft-kontoer for alle som bruker konsollen din.
Feilsøke problemer med å endre innstillingene for nettsikkerhet eller personvern på Xbox One
Finn ut hva du må gjøre når du ikke kan endre personverninnstillingene.
Du kan ikke legge til noen i familien på Xbox One
Finn ut hva du kan gjøre når du ikke kan legge til noen i familien på Xbox One.
Om sikkerhetsfunksjonene for kjernefamilie i Xbox One
Finn ut mer om sikkerhetsfunksjonene for familie i Xbox One og hvordan du bruker dem til å kontrollere hvordan familien samhandler med konsollen.
Innholdsbegrensninger når en voksen og et barn er logget på Xbox One
Finn ut mer om hvordan innholdsbegrensning fungerer når både en voksen og et barn er logget på en Xbox One-konsoll.
Fjerne medlemmer fra familien
Finn ut hvordan du fjerner medlemmer fra familien.
Godkjenne barnets kjøp på Xbox One
Finn ut hvordan du begrenser og godkjenner hva barnet ditt kjøper i Microsoft Store på Xbox One-konsollen.
Blokkere upassende nettsteder på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du bruker nettfiltrering på Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser