Familie

Fordeler med å opprette en familie på Xbox One
Finn ut mer om fordelene med å opprette en Microsoft-konto for alle medlemmer av familien, slik at de kan benytte seg av Xbox-opplevelsen.
Definisjon av Microsoft-barnekonto
Finn ut hva en barnekonto er, og hva det er som gjør at en Microsoft-konto blir behandlet som en barnekonto.
Opprette en barnekonto og legge til familiemedlemmer på Xbox One
Finn ut hvordan du legger til et familiemedlem i familien, uansett om det er et barn eller en voksen, på Xbox One.
Hindre uautoriserte kjøp på Xbox One
Finn ut hvordan du forhindrer kostnader du ikke har godkjent på Xbox One-konsollen, ved å opprette separate Microsoft-kontoer for alle som bruker konsollen din.
Gjøre et unntak vedrørende innholdsbegrensninger for barnet på Xbox One
Finn ut hvordan du kan gi et barn unntak fra innholdsbegrensning på Xbox One.
Angi en aldersgrense for innhold på Xbox One
Få mer informasjon om hvordan du blokkerer innhold på Xbox One ved å velge mellom forhåndsinnstilte anbefalinger etter alder.
Angi skjermtidsbegrensninger for familien
Finn ut hvordan du konfigurerer skjermtidsbegrensninger for barnet ditt på Xbox One-konsollen og Windows-PC-en.
Du kan ikke legge til noen i familien på Xbox One
Finn ut hva du kan gjøre når du ikke kan legge til noen i familien på Xbox One.
Et barns konto vises ikke lenger i Xbox-familien på Xbox One
Finn ut hva du kan gjøre hvis et barn er forsvunnet fra Xbox-familien på Xbox One.
Fjerne et familiemedlem fra familien på Xbox One
Finn ut hvordan du fjerner familiemedlemmer fra Xbox One-familien.
Legge til et barn på en familiekonto
Finn ut hvordan du legger til en barnekonto på en familiekonto.
Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.
Legge til eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Finn ut hvordan du legger til eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsoll.
Du har problemer med å gi foreldresamtykke når du oppretter en barnekonto på Xbox
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du gjør hvis du får problemer med å gi foreldresamtykke.
Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du legger til sikkerhetsinformasjon for å bidra til å beskytte Microsoft-kontoen.
Hvordan fjerner jeg e-postadressen for Microsoft-kontoen fra Hjem-skjermen på Xbox One?
Få mer informasjon om hvordan du fjerner e-postadressen din fra Hjem-skjermen på Xbox One.

Kundestøtteressurser