Familie: Familiekonto

Definisjon av Microsoft-barnekonto
Finn ut hva en barnekonto er, og hva det er som gjør at en Microsoft-konto blir behandlet som en barnekonto.
Fordeler med å opprette en familie på Xbox One
Finn ut mer om fordelene med å opprette en Microsoft-konto for alle medlemmer av familien, slik at de kan benytte seg av Xbox-opplevelsen.
Legge til et barn på en familiekonto
Finn ut hvordan du legger til en barnekonto på en familiekonto.
Du kan ikke legge til noen i familien på Xbox One
Finn ut hva du kan gjøre når du ikke kan legge til noen i familien på Xbox One.
Fjerne et familiemedlem fra familien på Xbox One
Finn ut hvordan du fjerner familiemedlemmer fra Xbox One-familien.
Et barns konto vises ikke lenger i Xbox-familien på Xbox One
Finn ut hva du kan gjøre hvis et barn er forsvunnet fra Xbox-familien på Xbox One.
Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.
Forhindre at barn gjennomfører kjøp du ikke har godkjent på Xbox One
Finn ut hvordan du forhindrer kostnader du ikke har godkjent på Xbox One-konsollen, ved å opprette separate Microsoft-kontoer for alle som bruker konsollen din.
Hvordan fjerner jeg e-postadressen for Microsoft-kontoen fra Hjem-skjermen på Xbox One?
Få mer informasjon om hvordan du fjerner e-postadressen din fra Hjem-skjermen på Xbox One.
Slette personlige opplysninger som er knyttet til Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din
Finn ut hvordan du sletter personlige opplysninger, for eksempel betalingsalternativer og profildetaljer, fra Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din.
Legge til eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Finn ut hvordan du legger til eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsoll.
Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du legger til sikkerhetsinformasjon for å bidra til å beskytte Microsoft-kontoen.
Du har problemer med å gi foreldresamtykke når du oppretter en barnekonto på Xbox
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du gjør hvis du får problemer med å gi foreldresamtykke.

Kundestøtteressurser