Familie: Personvern

Et barns konto vises ikke lenger i Xbox-familien på Xbox One
Finn ut hva du kan gjøre hvis et barn er forsvunnet fra Xbox-familien på Xbox One.
Opprette en tilgangsnøkkel på Xbox One
Få informasjon om fordelene med en tilgangsnøkkel på Xbox One og hvordan du oppretter en for å sikre kontoen din.
Kreve en tilgangsnøkkel for kjøp på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du krever en tilgangsnøkkel for å foreta kjøp på Xbox One-konsollen.
Opprette og administrere et gjestepassord på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du oppretter et gjestepassord på Xbox One-konsollen. Finn også ut hvordan du endrer eller sletter gjestepassordet, og hva du gjør hvis du har glemt det.
Administrere aktivitetsfeeden og personvernet
Finn ut hvordan du administrerer personvernet for innleggene i aktivitetsfeeden på Xbox One.
Innstillinger for personvern og nettsikkerhet for Xbox One
Xbox One har alderstilpassede sperrefunksjoner og innstillinger som du kan justere etter familiens behov.
Innstillinger for personvern og nettsikkerhet for Xbox 360
Endre innstillingene for nettsikkerhet og personvern for deg og familien på Xbox.com.

Kundestøtteressurser