Familie: Sikkerhetsverktøy

Blokkere upassende nettsteder på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du bruker nettfiltrering på Xbox One-konsollen.
Innholdsbegrensninger når en voksen og et barn er logget på Xbox One
Finn ut mer om hvordan innholdsbegrensning fungerer når både en voksen og et barn er logget på en Xbox One-konsoll.
Bruk innholdsbegrensninger på Xbox One når ingen er pålogget
Finn ut hvordan du kan begrense tilgangen til en Xbox One-konsoll når ingen er pålogget.
Dempe eller blokkere andre spillere på Xbox One
Finn ut hvordan du demper eller blokkerer andre spillere på Xbox One.
Microsofts regler for god oppførsel
Oppførsel er alt du gjør som har en innvirkning på Xbox-fellesskapet. Finn ut hvilken oppførsel vi oppfordrer til, og hvilken som kan føre til regelbrudd.
God spilleroppførsel på Xbox One
Finn ut hva en god spiller er på Xbox One, samt tips om sunn spilling.
Forstå fleiping
Forstå forskjellen mellom godmodig erting og verbal trakassering.
Utestenginger fra Xbox Live
Få informasjon om utestenging fra Xbox Live, blant annet utestenging fra kommunikasjon, konto og privilegier.
Sende inn en klage på Xbox One
Hvis du har prøvd å håndtere et problem med en annen spiller og problemet vedvarer, kan du sende inn en klage. Her finner du ut hvordan du gjør det.

Kundestøtteressurser