Familie: Sikkerhetsverktøy

Angi skjermtidsbegrensninger for familien
Finn ut hvordan du konfigurerer skjermtidsbegrensninger for barnet ditt på Xbox One-konsollen og Windows-PC-en.
Angi en aldersgrense for innhold på Xbox One
Få mer informasjon om hvordan du blokkerer innhold på Xbox One ved å velge mellom forhåndsinnstilte anbefalinger etter alder.
Blokkere upassende nettsteder på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du bruker nettfiltrering på Xbox One-konsollen.
Innholdsbegrensninger når en voksen og et barn er logget på Xbox One
Finn ut mer om hvordan innholdsbegrensning fungerer når både en voksen og et barn er logget på en Xbox One-konsoll.
Gjøre et unntak vedrørende innholdsbegrensninger for barnet på Xbox One
Finn ut hvordan du kan gi et barn unntak fra innholdsbegrensning på Xbox One.
Bruk innholdsbegrensninger på Xbox One når ingen er pålogget
Finn ut hvordan du kan begrense tilgangen til en Xbox One-konsoll når ingen er pålogget.
Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.
Forhindre at barn gjennomfører kjøp du ikke har godkjent på Xbox One
Finn ut hvordan du forhindrer kostnader du ikke har godkjent på Xbox One-konsollen, ved å opprette separate Microsoft-kontoer for alle som bruker konsollen din.
Hvordan fjerner jeg e-postadressen for Microsoft-kontoen fra Hjem-skjermen på Xbox One?
Få mer informasjon om hvordan du fjerner e-postadressen din fra Hjem-skjermen på Xbox One.
Slette personlige opplysninger som er knyttet til Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din
Finn ut hvordan du sletter personlige opplysninger, for eksempel betalingsalternativer og profildetaljer, fra Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din.
Dempe eller blokkere andre spillere på Xbox One
Finn ut hvordan du demper eller blokkerer andre spillere på Xbox One.
Microsofts regler for god oppførsel
Oppførsel er alt du gjør som har en innvirkning på Xbox-fellesskapet. Finn ut hvilken oppførsel vi oppfordrer til, og hvilken som kan føre til regelbrudd.
God spilleroppførsel på Xbox One
Finn ut hva en god spiller er på Xbox One, samt tips om sunn spilling.
Forstå fleiping
Forstå forskjellen mellom godmodig erting og verbal trakassering.
Utestenginger fra Xbox Live
Få informasjon om utestenging fra Xbox Live, blant annet utestenging fra kommunikasjon, konto og privilegier.
Sende inn en klage på Xbox One
Hvis du har prøvd å håndtere et problem med en annen spiller og problemet vedvarer, kan du sende inn en klage. Her finner du ut hvordan du gjør det.

Kundestøtteressurser