Familie: Sosialt og sending

Administrere aktivitetsfeeden og personvernet
Finn ut hvordan du administrerer personvernet for innleggene i aktivitetsfeeden på Xbox One.
Skjule, filtrere og feste innlegg i aktivitetsfeeden
Få tips om hvordan du sorterer og kontrollerer det som vises i aktivitetsfeeden på Xbox One.
Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.
Hvordan fjerner jeg e-postadressen for Microsoft-kontoen fra Hjem-skjermen på Xbox One?
Få mer informasjon om hvordan du fjerner e-postadressen din fra Hjem-skjermen på Xbox One.
Slette personlige opplysninger som er knyttet til Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din
Finn ut hvordan du sletter personlige opplysninger, for eksempel betalingsalternativer og profildetaljer, fra Xbox-profilen og Microsoft-kontoen din.
Dempe eller blokkere andre spillere på Xbox One
Finn ut hvordan du demper eller blokkerer andre spillere på Xbox One.
Legge til eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Finn ut hvordan du legger til eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsoll.
Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du legger til sikkerhetsinformasjon for å bidra til å beskytte Microsoft-kontoen.

Kundestøtteressurser