Xbox Insider

Få appen Xbox Insider-huben
Finn ut hvordan du får og bruker appen Xbox Insider-huben, slik at du kan prøvekjøre spill, apper, systemoppdateringer og nye funksjoner.
Gi tilbakemelding som en Xbox Insider
Finn ut hvordan du rapporterer et problem ved å bruke appen Xbox Insider Hub, slik at du kan hjelpe utviklere å identifisere og løse problemer.
Vanlige spørsmål om Xbox Insider Program
Finn ut alt om Xbox Insider Program, som lar Xbox-entusiaster gi tilbakemelding om innhold som fortsatt er under utvikling.

Kundestøtteressurser