Xbox Insider

Få appen Xbox Insider Hub
Finn ut hvordan du får og bruker appen Xbox Insider Hub, slik at du kan prøvekjøre spill, apper, systemoppdateringer og nye funksjoner.
Gi tilbakemelding som en Xbox Insider
Finn ut hvordan du rapporterer et problem ved å bruke appen Xbox Insider Hub, slik at du kan hjelpe utviklere å identifisere og løse problemer.
Vanlige spørsmål om Xbox Insider Program
Finn ut alt om Xbox Insider Program, som lar Xbox-entusiaster gi tilbakemelding om innhold som fortsatt er under utvikling.

Kundestøtteressurser