Søke i feil- og statuskode

Hvis det vises en feilkode eller statuskode, må du skrive den inn nøyaktig slik den vises.

Eksempler: «E12» eller «0x87df2ee7».

Obs! Feil- og statuskoder kan genereres av tjenestebrudd. Du kan spare tid ved å sjekke statusen for Xbox Live-tjenesten før du søker etter koden.

Kan du ikke logge på?

Gå til støttesiden for påloggingsfeil.

Tips for å prøve på nytt:

• Hvis feilkoden begynner med bokstaven «E», kan du prøve å søke etter første del av koden.
    Eksempel: Når det gjelder koden «E305 00000000 80000001», søker du etter «E305».
  • Hvis feilkoden består av 24 sifre, prøver du å søke etter de siste 8 sifrene.
    Eksempel: Når det gjelder feilkoden «Feil 417f-xxxx-xxxx-xxxx-8007-2746» (der bokstaven «x» kan være et hvilket som helst tall), søker du etter «80072746».

Du kan også rapportere problemet med appen Xbox Insider-huben, slik at vi kan undersøke det videre:

1. Installer appen Xbox Insider-huben på konsollen (hvis du ikke allerede har gjort det).
  2. Trykk på og hold Xbox-knappen  på kontrolleren.
  3. Velg Rapporter et problem på strømmenyen.
  4. Gi en detaljert beskrivelse av problemet, blant annet når problemet oppstod, om du så bestemte feilkoder eller -meldinger, og om du spilte et bestemt spill eller brukte bestemt programvare, maskinvare eller tilbehør da problemet oppstod.

Hvis du vil be om mer hjelp fra fellesskapet, kan du gå til Xbox-foraene.

Hvilken enhet får du feilen på?

Feilkode:

Velg en enhet

Skriv innlegg i forumene
Mange takk. Innlegget vises nå i støtteforumene for Xbox «her»
Beklager, det oppstod en feil. Prøv å publisere innlegget senere.
Vennligst velg en enhet, og skriv inn feilkoden før du trykker på del knappen.