Hvor er det bakoverkompatible Xbox-spillet mitt?

Spillene du allerede eier i digitalversjon, vises i listen over Xbox One-spill under Klar til å installere. Hvis du ikke ser et bakoverkompatibelt spill du har spilt på en tidligere Xbox-konsoll, kan det ha en av følgende årsaker:

• Spillet kan ikke spilles på Xbox One ennå
  • Du eier spillet på plate i stedet for digitalt
  • Du spilte på en annens Xbox-konsoll
  • Du spilte et spill som ble installert av en annen person eller forhåndsinstallert på Xbox-konsollen

For å spille et støttet bakoverkompatibelt spill du eier på plate, setter du inn platen i Xbox One-konsollen.

Obs! Dette gjelder ikke Xbox One S All-Digital Edition, siden den ikke har en optisk stasjon.

Hvis du vil se om Xbox 360-spillene du eier, er bakoverkompatible, kan du gå til Mine spill og deretter velge Xbox 360. Hvis Bakoverkompatibelt vises under spillet, kan du spille det på Xbox One.

Hvis du vil se den fullstendige listen over bakoverkompatible spill, kan du gå til biblioteket for bakoverkompatible spill.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvor er det bakoverkompatible Xbox-spillet mitt?, som du leste om, eller om et annet problem?