Spille bakoverkompatible spill på Xbox One-konsollen

Utvalgte digital og platebaserte Xbox 360-spill og opprinnelige Xbox-spill kan spilles på Xbox One. Disse bakoverkompatible spillene bruke en emulator for eldre Xbox-operativsystemer og tilby de fleste funksjonene i disse systemene, for eksempel skjermbilder, sending og Spill-DVR.

• Hvis du vil se en liste over bakoverkompatible spill for Xbox One, kan du se biblioteket for bakoverkompatible spill for Xbox One.
  • Hvis du vil se om spillene du eier er bakoverkompatible, logger du på Mine spill og velger deretter Xbox 360. Hvis Bakoverkompatibelt vises for spillet, kan du spille det på Xbox One.

På denne siden

Slik spiller du bakoverkompatible spill på Xbox One

Sett inn spillplaten i Xbox One-konsollen. Hvis er digitalt spill du kjøpte, er kompatibelt med Xbox One, ser du etter det i listen over spill under Klar til å installere.

Tilbehør og Kinect

Tilbehør som er utviklet for Xbox 360 eller opprinnelige Xbox, og spill som krever disse tilbehørene, fungerer ikke på Xbox One. Dette betyr at ratt, styrespaker for kampspill og annet tilbehør, ikke fungerer med Xbox 360-spill eller opprinnelige Xbox-spill som du spiller på Xbox One-konsollen. Spill som bruker Xbox 360 Kinect, fungerer ikke med Kinect på Xbox One.

Spille bakoverkompatible spill med venner på Xbox One

Start en partychat ved hjelp av Xbox One-partychat eller Xbox 360-partychat i spillet.

Xbox 360 eller opprinnelige Xbox til Xbox One-party

Du kan starte en partychat med venner som også spiller på Xbox One, ved å trykke på Xbox-knappen  og deretter velge Flerspiller > Start et party. Dette fungerer for alle på Xbox One, uavhengig av om de spiller spill som er laget for Xbox One, Xbox 360 eller opprinnelige Xbox.

Xbox 360- til Xbox 360-partychat

Hvis du vil starte et party med venner som bruker en Xbox 360, går du til Xbox 360-guiden mens du er i Xbox 360-spillet ved å trykke samtidig påvisningsknappen  og menyknappen . Velg deretter Party > Invite Players to Party > Select the friends you want to play with.

Når vennen din godtar invitasjonen, blir dere begge automatisk med i partyet.

Spille et bakoverkompatibelt flerspillerspill på Xbox One

Hvis et spill har støtte for flere spillere på samme konsoll, kan du legge til en andre spiller i spillet, slik du vill gjort på en eldre Xbox 360-konsoll. Kontroller at begge brukerne først logger på Xbox One.

Hvis det oppstår problemer med bakoverkompatibilitet for partyer eller flerspillerspill, kan du prøve løsningen for flerspilling for Xbox One.

Xbox 360-prestasjoner

Hvis du oppnådde prestasjoner på Xbox 360, har du dem fortsatt når du spiller på Xbox One.

Vis Xbox 360-prestasjonene ved å:

• Bruke funksjonen for prestasjoner i Xbox 360-spillet
  • Velge Achievements fra Xbox 360-guiden
  • Velge Prestasjoner fra Xbox One-guiden

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Spille bakoverkompatible spill på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?