Vanlige spørsmål om skylagrede spill på Xbox One

Hvis du har flere Xbox One-konsoller eller vil spille spill hos en venn, kan du lagre de lagrede spillene dine på Xbox Live-servere i skyen og fortsette nøyaktig der du slapp.

På denne siden

Hvordan synkroniserer jeg mine lagrede spill til skyen?

Lagrede spill lagres automatisk i skyen mens du er koblet til Xbox Live. Hvis du bruker Xbox-profilen din til å logge på en annen Xbox One-konsoll, blir lagringene tilgjengelige på denne konsollen.

Må jeg ha et Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement for å kunne bruke skylagring?

Nei. Alle som har registrert seg for Xbox Live-tjenesten, kan lagre de lagrede spillene sine i skyen.

Hva er lagret på harddisken og i skyen?

Dataene lagres både på harddisken og i skyen. Xbox Live holder viktige data synkronisert, slik at du ikke mister noe når du bruker konsollen til en venn eller et familiemedlem, eller selv når du bytter til en ny konsoll.

Obs! Du må ha en vanlig tilkobling til Xbox Live for å kunne holde dataene synkronisert. Hvis du spiller i frakoblet modus, kan det hende at dataene i skyen ikke lenger holdes synkronisert. Dataene oppdateres hver gang du kobler til Xbox Live.

Kan jeg bruke skylagringene frakoblet?

Du må være koblet til Xbox Live når du starter et spill, for å kunne få tilgang til skylagrede spill. Hvis du kobler fra Xbox Live mens du spiller et spill, kan du fortsette å spille, men hvis du ikke er koblet til Xbox Live når du avslutter spillet, blir ikke spillagringen lastet opp til skyen. Du må koble til Xbox Live før du kan bruke spillagringen på en annen konsoll. Når du kobler til Xbox Live, blir det lagrede spillet lastet opp til skyen.

Hvordan vet jeg at mine lagrede spill er i skyen?

Når du spiller et spill, lagres spilldataene på Xbox One-konsollen. Når du forlater et spill, lagres dataene både på harddisken og i skyen samtidig. Xbox Live holder viktige data synkronisert, slik at du ikke mister noe hvis du bruker en annen konsoll eller bytter til en ny.

Obs! En vanlig tilkobling til Xbox Live er nødvendig for å holde dataene synkronisert. Hvis du spiller i frakoblet modus, kan dataene i skyen bli utdatert. Dataene oppdateres hver gang du kobler til Xbox Live.

Kan jeg lagre nedlastet innhold, spilltillegg eller arkadespill i skyen?

Nei. Nedlastbart innhold må lagres lokalt, slik at du kan laste det inn raskt.

Hvis du må installere et spill på nytt, avinstallerer du det først, og deretter installerer du det på nytt. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper.
  2. Velg Spill.
  3. Merk spillet eller appen du vil avinstallere, trykk på menyknappen , og velg deretter Avinstaller.

Du kan deretter installere spillet på nytt ved å sette inn platen eller ved å laste det ned på nytt fra Microsoft Store. Hvis du vil laste ned spillet på nytt, søker du etter spillet i Microsoft Store, velger spillet og velger deretter Installer.

Kan jeg lagre profilen min i skyen?

Xbox-profiler blir lagret på nettet automatisk. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned profilen, kan du gå til Legge til eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One.

Hvor mye skylagring har jeg?

På Xbox One får hvert spill sin egen lagringsplass. Skylagringsplassen øker med brukerens spillbibliotek, og Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement kreves ikke.

Kan jeg kopiere alle lagringene til skyen?

Det kan hende at du går tom for skylagringsplass hvis du spiller mye. Hvis dette skjer, frigjør du plass ved å slette uønskede lagrede spill. Du kan også fortsette å spille uten å lagre i skyen.

Hvordan sletter jeg lagringer jeg ikke vil ha?

Du kan administrere data for enkeltspill i Mine spill og apper på Hjem-skjermen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper.
  2. Merk spillet, trykk på menyknappen på kontrolleren, og velg deretter Administrer spill og tillegg.
  3. Rull ned til Lagrede data på menyen til venstre på skjermen, merk deretter de lagrede dataene for gamertagen din til høyre, og trykk på A-knappen på kontrolleren.
  4. Du blir bedt om å bekrefte slettingen av disse dataene om lagrede spill:
    • Slett fra konsoll fjerner den lokale kopien av denne lagringen. Du kan hente den fra skyen neste gang du spiller.
    • Slett fra alle steder fjerner de lagrede dataene fra denne konsollen, skyen og alle andre konsoller du spiller på.
    • Avbryt beholder dataene dine intakt.

Hvordan får jeg tilgang til Xbox 360-skylagringene på Xbox One-konsollen?

Aktiver Nettlagrede spill på Xbox 360-konsollen. Hvis du vil vite hvordan du gjør dette, og ha feilsøkingshjelp, kan du se Lagre de lagrede spillene dine i skyen.

Hvorfor tar det lengre tid enn vanlig å synkronisere spillagringene mine med Xbox One-konsollen?

Generelle problemer med nettverkstrafikk og tilkoblingskvalitet kan ha innvirkning på hvor lang tid det tar å synkronisere spillagringer med Xbox One. Hvis du sender spillingen din, kan dette ytterligere påvirke synkroniseringstiden for lagring av spillet. Du kan omgå dette problemet ved å vente med å starte sendingen til etter at synkroniseringsprosessen for spillagringen er ferdig.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om skylagrede spill på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?