Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One

Enkelte flerspillerspill tilbyr krysspilling, noe som gjør at personer som bruker Xbox One, kan spille med personer på PC-er og vice versa. Noen spill som tilbyr krysspilling, lar deg deaktivere funksjonen. Kontroller spillets innstillinger hvis du vil spille bare med personer som bruker samme enhet som du bruker.

En relatert funksjon er Xbox Play Anywhere, som – når du eier et spill – gir deg et valg om hvor du vil spille: Xbox eller Windows. Ikke alle Play Anywhere-spill tilbyr krysspilling. Et spills utgaver er kanskje ikke spesifikke for verken Xbox eller PC, selv når det spillet lar deg spille med personer som bruker den andre versjonen. (Hvis du har spørsmål om Xbox Play Anywhere, kan du se Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere-spill.)

Hvis du vil kontrollere om et spill støtter krysspilling, sjekker du detaljene i Microsoft Store under Xbox One-spill eller Windows-spill.

Feilsøking

• Kontroller at spillet støtter krysspilling. Se nettspillsdetaljer eller still spørsmål i spillfellesskapene.
  • Sørg for at du er logget på Xbox Live og at statusen for Xbox Live-tjenesten er oppe og går.
  • Sørg for at vennene dine er koblet til Internett og Xbox Live.
  • Sørg for at andre nettenheter i nettverket ikke forstyrrer spillprosessen.
  • Be venner om å følge de samme trinnene. Problemet kan være på deres side.

Har du fortsatt problemer? Få hjelp ved å feilsøke nettverket for Xbox One eller Windows 10.