Last ned spillinnhold i 4K først

Selv om du bruker Xbox One S eller en standard Xbox One, kan du starte prosessen med å laste ned 4K-versjoner av spill (når de er tilgjengelige) du vil spille på Xbox One X. Du kan ikke dra fordel av 4K-aspektet ved disse spillene på eldre konsoller, men du blir i det minste ferdig med de langvarige nedlastingene samme dag som du pakker ut din nye Xbox One X.

Dette er viktigere enn det kanskje høres ut. 4K-oppgraderinger for de gjeldende spillene dine er gratis, men størrelsen er vanligvis på flere titalls GB, så det tar tid å laste dem ned selv på et raskt nettverk.

Når du har lastet dem ned, kopierer du 4K-spillene til en ekstern lagringsenhet som kan plugges inn i din Xbox One X, slik at de er klare til å spilles.

Slik får du oppdateringer på forhånd på Xbox One S og den originale Xbox One:

1. Trykk Xbox-knappen  for å åpne guiden og gå til Innstillinger > System > Sikkerhetskopiering og overføring.
  2. Velg Last ned spillinnhold i 4K.
  3. Når tilgjengelig 4K-innhold er lastet ned, kan du kopiere disse spill til ekstern lagring slik at de er klar for bruk på Xbox One X.

Kan jeg ikke få 4K-oppdateringer på Xbox One X?

Hvis du ikke laster ned forhånd, kommer 4K-innhold i form av en oppdatering første gang du starter et av de aktuelle spillene på Xbox One X. Dette er en nødvendig oppdatering – hvis du hopper over den, kan du ikke spille versjonen som ikke er 4K, i frakoblet modus. Oppdateringen er obligatorisk selv om du ikke bruker en 4K-TV. 4K-oppdateringer blir lastet ned automatisk på Xbox One X selv om du har bedt Xbox-konsollen om å «Holde spillene og appene mine oppdatert» (i Innstillinger > System > Oppdateringer > Spill og apper).

Noen spill optimaliserer installasjoner og oppdateringer basert på språkinnstillingene dine, noe som reduserer nedlastingstiden og lagringsplassen. I slike tilfeller utløses spilloppdateringer når du endrer språk på konsollen, som (i motsetning til 4K-oppdateringen) er valgfrie og kan avbrytes.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Last ned spillinnhold i 4K først, som du leste om, eller om et annet problem?