Følge et spill på Xbox One

Få med deg de siste nyhetene og klippene fra favorittspillene dine. Bare velg Følg fra spillets offisielle klubb for favorittspillene dine, og dermed vises alle de relevante innleggene i aktivitetsfeeden din.

Eksempel på spillhubskjerm der alternativet Følg er valgt

Slik viser du den offisielle klubben for et spill:

Fra Hjem-skjermen
Velg Offisiell klubb for de siste spillene du har spilt, ved å merke spillet du vil følge, og deretter velge Meny > Gå til offisiell klubb.

I Store
Velg Offisiell klubb når du søker etter spillet i Store, ved å velge og deretter Gå til offisiell klubb.

Fra Stifter eller Mine spill og apper
Hvis du vil vise den offisielle klubben fra Stifter eller Mine spill og apper, merker du spillet, trykker på menyknappenpå kontrolleren og velger deretter Gå til offisiell klubb.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Følge et spill på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?