Noen spillklipp kan bare tas opp i 4K HDR

Oppløsningen til klipp er låst ved 4K HDR for enkelte spill på Xbox One X, selv om du har valgt en lavere standardoppløsning.

Spillklipp i 4K HDR, kan være opptil 30 sekunder ved opptak til konsollens interne lagring.

Hvis du vil tillate lengre spillklipp for spillet du spiller nå, eller hvis du vil spille inn med lavere oppløsning, kan du deaktivere HDR i System > Innstillinger > Generelt > Alternativer for TV og skjerm > Videomoduser.

En annen metode for å spille inn lengre klipp er å spille inn til ekstern lagring. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå til System > Innstillinger > Innstillinger > Ta opp og del > Opptakssted. Eksterne klipp kan være opptil 60 minutter, avhengig av tilgjengelig lagringsplass.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Noen spillklipp kan bare tas opp i 4K HDR, som du leste om, eller om et annet problem?