Noen spillklipp kan bare tas opp i 4K HDR

Oppløsningen til klipp er låst ved 4K HDR for enkelte spill på Xbox One X, selv om du har valgt en lavere standardoppløsning.

Ved 4K HDR kan spillklipp være på opptil 30 sekunder når du tar opp til den interne lagringsplassen i konsollen.

Hvis du vil ta opp lengre klipp for spillet du spiller nå, eller hvis du vil ta opp ved en lavere oppløsning, deaktiverer du HDR i Innstillinger > Skjerm og lyd > Videoutgang > Avanserte videoinnstillinger

En annen måte å spille inn lengre klipp på er å ta opp til ekstern lagringsplass. Trykk på Xbox‑knappen  for å åpne guiden, og gå deretter til Innstillinger > Innstillinger > Sending og skjermklipp > Opptakssted. Eksterne klipp kan være på hele 60 minutter, avhengig av ledig lagringsplass.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Noen spillklipp kan bare tas opp i 4K HDR, som du leste om, eller om et annet problem?