Skjule spill uten prestasjoner på Xbox One

Hvis du har spill i prestasjonsloggen uten noen opplåste prestasjoner, kan du velge å skjule dem fra listen. Bare merk et spill, og tipset X Skjul vises. Trykk på X  på kontrolleren for å skjule spillet.

Du kan veksle mellom spill du skjuler og viser, ved å velge filterikonet i høyre hjørne. Du kan vise bare synlige spill (standard), bare skjulte spill eller begge deler.

Hvis du vil vise et spill du tidligere har skjult, må du først kontrollere at du viser skjulte spill. Merk det du vil vise igjen (tipset X Vis vises), og trykk på X  på kontrolleren.

Når du spiller et skjult spill, blir det automatisk vist.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Skjule spill uten prestasjoner på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?