Skjule spill uten prestasjoner på Xbox One

Hvis du har spill i prestasjonsloggen uten noen opplåste prestasjoner, kan du velge å skjule dem fra listen.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Prestasjoner > Se alle mine prestasjoner.
  3. Merk spillet du vil skjule. X Skjul-tipset vises i det merkede feltet.
  4. Trykk på X-knappen på kontrolleren for å skjule spillet.

Hvis du vil veksle mellom spill du har skjult, og spill du viser, velger du filterikonet i høyre hjørne. Du kan velge å vise bare synlige spill (standard), bare skjulte spill eller begge deler.

Slik viser du et spill du tidligere har skjult:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Prestasjoner > Se alle mine prestasjoner.
  3. Kontroller at du viser skjulte spill.
  4. Merk spillet du vil vise igjen. X Vis-tipset vises i det merkede feltet.
  5. Trykk på X-knappen på kontrolleren for å skjule spillet.

Når du spiller et skjult spill, vises det igjen automatisk.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Skjule spill uten prestasjoner på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?