Skjule eller vise elementer i Klar til å installere

Når du avinstallerer et spill eller en app, flyttes det til fanen Klar til å installere, som vises øverst i Mine spill og apper.

Hvis du vil knytte listen Klar til å installere sammen med elementene du mest sannsynlig kommer til å bruke igjen, skjuler du elementene du ikke vil vise:

1. Merk et spill eller en app i Klar til å installere.
  2. Trykk på menyknappen på kontrolleren.
  3. Velg Skjul fra listen.

Du viser elementene ved å gå til Mine spill og apper, trykke på og holde venstre styrespak på kontrolleren og deretter trykke på X-knappen . Gjenta denne fremgangsmåten hvis du vil skjule et element på nytt.

Hvis du vil installere et skjult spill eller en skjult app på nytt, viser du den og installerer den fra Klar til å installere. Du kan også laste den ned og installere den på nytt fra Microsoft Store.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Skjule eller vise elementer i Klar til å installere, som du leste om, eller om et annet problem?