Finne Xbox One X-forbedrede spill

video: Xbox One X-forbedrede spill

(Videoen er bare tilgjengelig på engelsk)

Spill som er merket med Xbox One X-forbedret er oppdatert eller utviklet for å dra full nytte av verdens kraftigste spillkonsoll.

Du kan finne nye Xbox One X-forbedrede spill på Xbox-konsollen ved å gå til Store, velge Bla gjennom spill og bla til Xbox One X-forbedret.

På telefonen og PC-en finner du en liste over Xbox One X-forbedrede spill på xbox.com/enhanced.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Finne Xbox One X-forbedrede spill, som du leste om, eller om et annet problem?