Hvordan finner jeg ut om spillene mine er oppdatert for Xbox One X?

Hvordan finner jeg ut om spillene mine er oppdatert for Xbox One X?

Video: Xbox One X-forbedrede spill
Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Slik finner du oppdaterte spill du allerede eier:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg Mine spill og apper.
  2. Angi filteret for Xbox One X-forbedret i listen over spill. Spill som vises her, er oppdatert.

Hvis du angir at Xbox-konsollen skal oppdatere spill og apper automatisk, i Innstillinger > System > Oppdateringer, oppdateres spillene dine etter hvert som nye versjoner blir tilgjengelige.

Hvis et spill ikke er oppdatert, er oppdateringen enten utilgjengelig eller ikke installert. Den raskeste måten å oppdatere et spill på, er å sjekke at du er koblet til Internett, og deretter starte spillet.

Du kan finne nye Xbox One X-forbedrede spill på Xbox-konsollen ved å gå til Store, velge Bla gjennom spill og bla til Xbox One X-forbedret. På telefonen og PC-en finner du en liste over Xbox One X-forbedrede spill på xbox.com/enhanced.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvordan finner jeg ut om spillene mine er oppdatert for Xbox One X?, som du leste om, eller om et annet problem?