Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Installere spill på Xbox One

Uansett om du kjøper et spill på plate eller laster det ned fra Microsoft Store, må du installere det på harddisken i konsollen før du kan spille det.

På denne siden

Installere spill fra en plate

Når du setter inn en spillplate, kontrollerer konsollen om spillet allerede er installert. Hvis ikke blir du bedt om å installere spillet.

Obs! Du blir kanskje også bedt om å laste ned en oppdatering for spillet før du kan spille det.

Installere spill fra Microsoft Store

Når du laster ned et spill fra Microsoft Store, installeres det automatisk. Mens spillet lastes ned og installeres, vises det i -delen av Mine spill og apper.

Hvis du vil installere spillet senere, kan du gå til Mine spill og apper > Spill og deretter velge navnet på spillet i fanen Klar til å installere øverst på skjermen.

Installere spill på nytt

Før du kan installere et spill på nytt, må du avinstallere det fra harddisken i konsollen. Slik avinstallerer du et spill:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Mine spill og apper og deretter Vis alle.
  2. Velg Spill.
  3. Merk spillet du vil avinstallere, trykk på menyknappen , og velg deretter Administrer spill.
  4. Velg Administrer alle, velg Avinstaller alle, og velg deretter Avinstaller.

Du kan deretter installere spillet på nytt ved å sette inn platen eller laste det ned på nytt fra Microsoft Store. Du kan laste ned spillet på nytt ved å gå til Mine spill og apper > Spill og deretter velge navnet på spillet i fanen Klar til å installere øverst på skjermen. Du kan også finne spillet ved å søke etter det i Microsoft Store.

Hva du må gjøre hvis spillinstallasjonen stopper i en lang periode

Hvis du prøver å installere et spill og installasjonen stopper i en lang periode, kan du se Installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du installerer et Xbox One-spill fra en plate.

Vanlige spørsmål

Må jeg installere hele spillet på harddisken før jeg kan spille det?

Nei. Noen Xbox One-spill er ganske store. Det kan ta en god stund å installere et helt spill, særlig hvis du laster det ned. Du kan starte alle spill før installasjonen er fullført, men alle funksjonene er ikke tilgjengelige med en gang. Hvis du følger med på nedlastingen i - eller Spill-delen i Mine spill og apper, ser du at «Laster ned» endres til «Klar til å starte» når du kan begynne å spille.