Installere spill eksternt på Xbox One

Hvis du er borte fra konsollen, kan du installere spill eksternt, slik at du kan spille dem så snart du er tilbake. Det er et par ting du må gjøre før du kan sette i gang:

1. Gi konsollen nytt navn: Dette gjør det enklere å identifisere den.
    1. Gå til Innstillinger > System > Konsollinformasjon.
    2. Velg Navn, og skriv deretter inn det nye navnet på konsollen.
      Obs! Navnet på konsollen kan bare inneholde bokstaver, tall og bindestreker.
    3. Velg Start på nytt nå.
  2. Angi Øyeblikkelig på for konsollen: Konsollen må være i ventemodus for at du skal kunne starte installasjoner av spill eksternt.
    1. Gå til Innstillinger > Strøm og oppstart > Strømmodus og oppstart.
    2. Velg Strømmodus for å endre innstillingen til Øyeblikkelig på.
  3. Aktiver ekstern installasjon: Dette er deaktivert på konsollen som standard.
    1. Gå til Innstillinger > System > Oppdateringer.
    2. Velg Tillat eksterne installasjoner.

Nå når du kjøper et spill, eller hvis du allerede eier spillet, kan du installere det eksternt på konsollen:

• Fra en nettleser: Klikk på Store-siden for spillet, klikk på ellipsen ved siden av Installer-knappen, og velg Installer på enhetene mine. Velg konsollen fra listen og deretter Installer nå.
  • Fra Game Pass-appen: Velg spillet du vil installere, og velg deretter Installer på hjemme-Xbox.
    Obs! Du kan bare gjøre dette på hjemme-Xbox-konsollen.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Installere spill eksternt på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?