Installere spill eksternt på Xbox One eller Windows 10-PC

Hvis du er borte fra enheten, kan du installere spill eksternt, slik at du kan spille dem så snart du er tilbake.

Forberede enheten din

Xbox One

Før du kommer i gang, må du gjøre følgende:

1. Gi konsollen nytt navn. Dette gjør det enklere å identifisere den.
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til System > Innstillinger > System > Konsollinformasjon.
    2. Velg Navn, og skriv deretter inn det nye navnet på konsollen. (Bruk bare bokstaver, tall og bindestreker.)
    3. Velg Start på nytt nå.
  2. Angi Øyeblikkelig på for konsollen. Konsollen må være i ventemodus for at du skal kunne starte installasjoner av spill eksternt.
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden og gå til System > Innstillinger > Strøm og oppstart > Strømmodus og oppstart.
    2. Velg Strømmodus for å endre innstillingen til Øyeblikkelig på.
  3. Aktiver ekstern installasjon. Dette er deaktivert på konsollen som standard.
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden og gå til System > Innstillinger > System > Oppdateringer og nedlastinger.
    2. Velg Tillat eksterne installasjoner.

Windows 10-PC

Før du kommer i gang, må du gjøre følgende:

1. Kontroller at PC-en er på og koblet til et nettverk. PC-en må være slått på og koblet til Internett hvis ekstern installasjon skal fungere.

Obs!  Hvis PC-en er i hvilemodus, er frakoblet eller slått av, vil ikke spillet begynne å lastes ned. Hvis PC-en er i hvilemodus eller er frakoblet, legges spillet til i nedlastingsloggen og begynner når PC-en er aktiveres eller kobles til Internett igjen. Hvis PC-en ble slått av, legges ikke spillet til i nedlastingsloggen før neste gang du installerer et annet spill. Hvis PC-en slås av under installasjon, fortsetter spillet ved omstart.

2. Pass på at du er logget på PC-en med den samme Microsoft-kontoen som Xbox Live-kontoen.

Obs!  Hvis flere brukere er logget på PC-en når en ekstern installasjon startes, kan det hende du ser en 401 Uautorisert-feilmelding. Du kan prøve på nytt senere eller vente til du fysisk er på enheten.

3. Pass på at du er logget på appene Xbox (beta) og Microsoft Store med den samme Microsoft-kontoen som Xbox Live-kontoen. Vær oppmerksom på at appene ikke trenger å kjøre.

Installere et spill eksternt

Når du kjøper et spill, kan du dra nytte av Game Pass-abonnementet ditt eller, hvis du allerede har et spill, kan du installere det eksternt på Xbox One-konsollen eller Windows 10-PC-en.

Installere eksternt fra Microsoft Store

Du kan installere på en ekstern enhet fra Microsoft Store-appen på Windows 10, eller fra Microsoft Store i en nettleser.

På spillets produktside velger du [...] ved siden av Installer-knappen og deretter Installer på enhetene mine. Det vises en liste over alle enheter du kan installere eksternt på. Velg enhetene du vil installere spillet på, og velg Installer nå.

Ekstern installasjon fra Game Pass-mobilappen

Velg spillet du vil installere, og velg Installer på Xbox eller Installer på PC. Spillet installeres på standard-Xbox One eller standard-PC-en som du har angitt i Xbox Game Pass-appen.

Obs!  Standardkonsollen er hjemme-Xbox-en med mindre du endrer den.

Endre standard Xbox One eller PC:

1. Trykk på spillerbildet i hjørnet nederst til høyre i appen.
  2. Velg Innstillinger-tannhjulet øverst til høyre på skjermen.
  3. Velg enten Velg standard Xbox One eller Velg standard PC.
  4. Fra listen over kjente enheter velger du enheten du vil angi som standard.

Obs!  Denne standardenheten er der spillene blir installert når du velger Installer på Xbox eller Installer på PC til du endrer standardenheten igjen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Installere spill eksternt på Xbox One eller Windows 10-PC, som du leste om, eller om et annet problem?