Spilltips for Kinect på Xbox 360

Spill

Stanse et spill midlertidig

Kinect-guidebevegelse

Bruk Kinect-guidebevegelsen til å stoppe spilling midlertidig eller åpne Kinect-guiden når du spiller Xbox Kinect-spill. Dette gjør du ved å plassere begge armene dine ned langs siden. Strekk venstre arm rett ut i 45 graders vinkel fra kroppen.

Tips for spill med to spillere

To personer står ved siden av hverandre, 2,4 meter fra Kinect-sensoren.

Spillerne bør stå minst 2,4 meter fra sensoren, og de må ha nok plass å bevege seg på uten å dulte borti hverandre.

Hvis spillere blir byttet om, kan du prøve følgende:

• Begge spillerne går ut av spilleplassen, og så går de tilbake til spilleplassen – en om gangen.
  • Pass på at fargen på klærne til spillerne er forskjellige, og at rommet har god belysning. Se Lysforhold i rommet for Kinect.

Hvis et spill ikke sporer en spiller eller sporer noen andre i rommet:

• Sørg for at personer som ikke spiller, ikke oppholder seg på spilleplassen.
  • Pass på at spillerne er minst én meter høye.
  • Få én av spillerne til å holde hånden omtrent fem cm fra sensoren i tre sekunder, og deretter gå tilbake til spilleplassen. Vær forsiktig så sensoren ikke berøres. Nå skal spillet kunne finne begge spillerne.
En hånd holdes noen centimeter fremfor Kinect-sensoren

Hvis Kinect fortsatt har problemer med å spore spillerne, kan du se Feilsøke kroppssporing for Xbox 360 Kinect-sensoren.

Chat i spill med Kinect

Kinect-sensoren har en innebygd mikrofon som brukes til talegjenkjenning og chat. Etter at du har koblet til Xbox Live, kan du chatte med venner via Kinect-sensoren. (Det er ikke nødvendig å ha headsett.)

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du chatter med venner, kan du se Xbox Live-chat på Xbox 360-konsollen.

Slå på Kinect-mikrofonen

Koble fra eventuelle kabelbaserte eller trådløse headsett før du slår på Kinect-mikrofonen. Et tilkoblet hodesett deaktiverer Kinect-mikrofonen.

En skjerm viser Xbox-guiden med alternativet Chat and IM fremhevet.

Fra Xbox 360 Guide

1. Logg på Xbox Live på konsollen.
  2. Trykk på guideknappen på kontrolleren.
  3. Velg Chat & IM.
  4. Velg Kinect Microphone for å slå mikrofonen av eller på.
En skjerm viser Kinect-guiden.

Fra dashbordet

1. Logg på Xbox Live på konsollen.
  2. Gjør guidebevegelsen for å åpne Kinect-guiden.
  3. Hold hånden over chatikonet (nederst til venstre på skjermen) for å slå Kinect-mikrofonen på eller av.

Obs! Hvis mikrofonen er slått på og noen ikke kan høre deg, kan du se Feilsøke problemer med Xbox Live-chat på Xbox 360.

Justere volumet på snakkelyden

En skjerm viser Voice-fanen i Preferences.

Fra Xbox 360 Guide

1. Logg på Xbox Live på konsollen.
  2. Trykk på guideknappen på kontrolleren.
  3. Gå til Settings, og velg Preferences.
  4. Velg Voice.
  5. Velg hva du vil justere:
    • Voice Volume: hvor høy lyden er når andre personer snakker.
    • Game Volume: lydvolumet til spillet når du snakker.

Obs! Disse innstillingene gjelder for privat chat og partychat. De gjelder ikke for chatteøkter som er startet av den innebygde chattefunksjonen i et spill.

Ønsker du å bruke et hodesett?

Du kan koble til et kablet eller et trådløst hodesett hvis du foretrekker det. Når du gjør dette, blir lyden i Kinect-mikrofonen automatisk dempet. Du kan bruke Kinect-mikrofonen ved å koble fra hodesettet.

Hører du ekko?

Hvis du hører ekko mens du chatter:

1. Start Kinect-feilsøking for å kalibrere lyden. Se Bruke lydfeilsøkingen på Kinect-sensoren for Xbox 360.
  2. Hvis du fortsatt hører ekko, kan du be vennene du snakker med, om også å kjøre Kinect-feilsøkingen.

Videochat

Hvis du vil finne ut hvordan du konfigurerer og bruker videochat, kan du se Video-Kinect på Xbox 360.

Kinect-spill

Se etter logoene nedenfor hvis du vil finne spill som er utformet for å fungere sammen med Kinect:

Et eksempel på et spillomslag som viser logoen Requires Kinect Sensor.

Requires Kinect

Du må ha en Kinect-sensor for å kunne spille spill som har denne logoen. Du kan styre alle aspekter av spillet ved hjelp av kroppen og Kinect-sensoren. Du trenger ikke en spillkontroller.

Logoen Better with Kinect Sensor

Fungerer bedre med Kinect

Spill med denne logoen krever ikke en Kinect-sensor, men de er mye gøyere hvis du har en.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Spilltips for Kinect på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?