Administrere Xbox 360-spillbiblioteket

Denne siden beskriver hvordan du anskaffer og administrerer spill på Xbox 360-konsollen.

Anskaffe spill fra Microsoft Store

Du kan bla gjennom Microsoft Store og legge til spill i konsollens nedlastingskø. Neste gang konsollen kobles til Xbox Live, starter nedlasting av elementene i nedlastingskøen.

1. Gå til Microsoft Store.
  2. Klikk eller trykk Xbox 360-spill.
  3. Bla gjennom spillene ved å velge genre under Genre eller velge klassifisering under Spillklassifisering. Eller du kan søke ved hjelp av søkeverktøyet og skrive inn en bestemt spilltittel.
  4. Klikk eller trykk på ønsket spilltittel.
  5. Klikk eller trykk på koblingen for å kjøpe eller laste ned spillet eller tillegget.
  6. Følg instruksjonene for å kjøpe spillet eller tillegget.

Anskaffe spill via konsollen

1. Du kan også anskaffe spill direkte via Xbox 360-konsollen. Logg på Xbox Live på konsollen.
  2. Gå til Spill, og velg deretter Bla gjennom spill eller Søk i spill.
  3. Bla gjennom eller søk etter ønsket spill, tillegg eller demospill, og velg deretter elementet du vil laste ned.
  4. Velg Bekreft nedlasting.

Hvis du ikke kan laste ned spillet, kan du se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live.

Hvis du fortsatt har problemer med å laste ned spillet, kontakter du Kundestøtte for Xbox.

Spille et nedlastet spill

1. Gå til Spill på konsollen, og velg deretter Mine spill.
  2. Velg spillet du vil spille.

Installere et spill fra en plate

1. Gå til Xbox Hjem.
  2. Sett inn spillplaten i diskstasjonen.

Obs! Etter at du har satt inn platen, er standardinnstillingen at spillet starter automatisk. Hvis spillet starter, avslutter du det og returnerer til Xbox-dashbordet.

3. Velg spillet du vil installere på harddisken.
  4. Trykk på X på kontrolleren.
  5. Velg Installer. Velg spillet du vil installere på harddisken.
Fanen Velg en enhet vises på en skjerm med Xbox 360-harddisk uthevet.

En fremdriftsindikator vises mens spillet installeres til harddisken. Det kan ta opptil 12 minutter å installere et spill på harddisken.

Obs!
  • Installasjon av et spill på harddisken krever mellom 4 og 8 GB med ledig plass.
  • Etter at du har installert et spill på harddisken, må du beholde spillplaten i diskstasjonen når du starter spillet.
  • Installasjon av spill på harddisken forbedrer innlastingstiden og begrenser spillplatetilgangen.
  • Opprinnelige Xbox-spill kan ikke installeres på en Xbox 360-harddisk.

Spille et spill som er installert på harddisken

1. Gå til Xbox Hjem.
  2. Sett inn spillplaten i diskstasjonen.
  3. Velg spillet hvis det ikke starter automatisk.

Obs! Hvis du vil spille et spill som er installert på harddisken, må spillplaten stå i diskstasjonen. Konsollen spiller av det installerte spillet fra harddisken, etter at det har sjekket at spillplaten er gyldig.

Slette spill fra harddisken

1. Gå til Innstillinger og velg System.
  2. Velg Lagring, og velg deretter Minneenhet.
  3. Velg Spill og apper.
En skjerm viser størrelsen på ulike innholdskategorier på en Xbox 360-harddisk, der fanen Spill og apper er uthevet.
  1. Finn og velg spillet du vil slette.
  2. Velg Slett.

Laste ned et spill på nytt

Hvis du sletter et nedlastet spill fra harddisken, kan du laste det ned på nytt fra nedlastingsloggen:

1. Logg på Xbox Live med gamertagen du brukte da du kjøpte innholdet.
  2. Gå til Innstillinger og velg Konto.
En skjerm viser fanen Innstillinger på Xbox 360-dashbordet, der fanen Konto er uthevet.
  1. Velg Nedlastingslogg.
  2. Bla gjennom nedlastingsloggen. Hvis du vil laste ned noe på nytt, merker du elementet, og deretter velger du Last ned på nytt.

Obs! Hvis du vil vise belastningene på Xbox Live-kontoen, kan du se Kontrollere abonnementet på og transaksjonsloggen for Xbox Live.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere Xbox 360-spillbiblioteket, som du leste om, eller om et annet problem?