Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Vokseninnhold mangler fra Microsoft Store

Få tilgang til vokseninnhold

Vokseninnhold vises kanskje ikke i Microsoft Store på Xbox One når en barnekonto eller konto med innholdsbegrensning brukes, selv om en voksen med ubegrenset tilgang også er pålogget og aktiv. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Innholdsbegrensninger når en voksen og et barn er logget på Xbox One.

Hvis du vil ha tilgang til vokseninnhold, logger du først av barnekontoen eller kontoen med innholdsbegrensning:

1. Fra Xbox Hjem velger du profilbildene i hjørnet øverst til venstre på skjermen ved siden av varslingssentret.
  2. Velg en konto, og velg deretter Logg av. (Denne handlingen fjerner ikke kontoen fra Xbox One.)
  3. Prøv å bla gjennom Store på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vokseninnhold mangler fra Microsoft Store, som du leste om, eller om et annet problem?