Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox

Når du logger på en Xbox One-konsoll og lagrer passordet ditt for første gang, blir denne konsollen din hjemme-Xbox. Konsollen som er angitt som din hjemme-Xbox, er den du kan bruke til å dele spill og noe innhold med andre som også logger på konsollen (med sin egen konto). Del aldri passordet eller påloggingsinformasjonen for kontoen.

Du kan bare bytte hjemme-Xbox fem ganger per år.

Det som kan deles

Du kan dele Xbox Live Gold-abonnementet med alle andre som logger på konsollen din.

Du kan dele spill og nedlastbart innhold du har kjøpt i Microsoft Store, med alle andre som logger på konsollen. Du kan til og med dele spill du har lastet ned som en del av et abonnement.

Det som ikke kan deles

Elementer som er knyttet til en bestemt konto, kan ikke deles. Noen eksempler på dette:

• Spillinnhold du har kjøpt i spillet med interne valutaer, for eksempel Minecraft Skin Mashups eller Halo REQ-pakker
  • Intern valuta i spill, for eksempel Minecraft Coins

En del forhåndsbestillingsbonuser og spesialutgaveinnhold hører til i disse kategoriene, så du kan kanskje ikke dele disse elementene siden de bare kan løses inn én gang fra kontoen til personen som kjøpte spillet.

Spille frakoblet

På hjemme-Xbox-konsollen kan du spille nedlastede spill mens du reiser, eller hvis det oppstår et nettverks- eller tjenesteavbrudd. Du må passe på at konsollen er angitt som hjemme-Xbox før du kobler fra. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke Xbox One i frakoblet modus.

Hvis du har flere Xbox One-konsoller, eller hvis du logger på flere konsoller, anbefaler vi at du angir den konsollen du bruker oftest, som hjemme-Xbox.

Obs! Du kan bare ha én hjemme-Xbox om gangen. Du kan dele kjøpte spill og Gold med andre bare på hjemme-Xbox-konsollen. Du kan bytte fem ganger per år. Du kan ikke be kundestøtte om å få bytte utover dette.

Angi en Xbox One-konsoll som Xbox-hjemmekonsoll

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Personalisering, og velg deretter Min hjemme-Xbox.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Velg Gjør dette til min hjemme-Xbox hvis du vil angi at konsollen skal være hjemme-Xbox.
    • Velg Fjern dette som min hjemme-Xbox hvis du vil fjerne angivelsen.

Når du bytter hjemmekonsoll, flyttes alle enhetslisensene for digitalt innhold til den nye hjemme-Xbox-konsollen. Disse enhetslisensene er ikke lenger tilgjengelige på den forrige hjemme-Xbox-konsollen. Når du bytter hjemme-Xbox-konsoll, blir med andre ord tilgang til innholdet med deg til den nye hjemme-Xbox-konsollen, og alle som er pålogget, kan bruke det. Den forrige hjemme-Xbox-konsollen vil fortsatt gi venner og familie tilgang til tingene dine når du er logget på den.

Kan jeg endre min hjemme-Xbox-konsoll til en annen konsoll?

Du kan endre hvilken konsoll som skal være hjemme-Xbox-konsoll, opptil fem ganger i løpet av en ettårsperiode. Denne perioden fungerer på en rullerende basis og begynner når du bytter hjemme-Xbox-konsollen for første gang. Hvis du når grensen for antall hjemmekonsollbytter for året, får du en melding om når du kan bytte den neste gang.

Merk Du kan ikke be kundestøtte om å få bytte utover dette. Hvis konsollen viser du har byttet hjemme-Xbox fem ganger i løpet av året, og du trenger hjelp, velger du Hjelp når du får meldingen Kan ikke gjøre denne til din hjemme-Xbox. Du kan være berettiget til et unntak.

Du kan også få hjelp med din hjemme-Xbox i Xbox-assistent. Trykk på Xbox‑knappen for å åpne guiden, velg System > Xbox-assistent, velg Min Xbox-assistent > Søk, og skriv deretter inn Min hjemme-Xbox.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox, som du leste om, eller om et annet problem?