Spore prestasjoner på tvers av spill

Se hvem som briljerer på tvers av alle spillene du og vennene dine spiller.

Du viser den månedlige ledertavlen ved å åpne guiden og velge Prestasjoner. Hvis du allerede er i et spill, vises prestasjonene som er låst og låst opp for dette spillet. Hvis du ikke er i et spill, vises ledertavlen med poengsummer blant vennene dine.

Derfra kan du velge en venn du vil sammenligne prestasjonene dine med. Velg Sammenlign prestasjoner for å se hvordan du ligger an.

Hvis du vil se dine egne prestasjoner, velger du Vis mine prestasjoner eller Vis ledertavle i fullskjerm hvilken du ser, avhenger av om du spiller et spill eller ikke. Sjekk hvordan du ligger an.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Spore prestasjoner på tvers av spill, som du leste om, eller om et annet problem?