Spore prestasjoner i spill på Xbox One og i Windows 10

Det er mange spill som ikke bare er for Xbox One, men for alle Windows 10-enheter. Når du er logget på med Microsoft-kontoen, blir fremgangen i spillet lagret i skyen. Hvis du er midt i et spill på konsollen og blir avbrutt, kan du fortsette senere på Windows 10-PC-en akkurat der du slapp.

Vise prestasjonene dine på Xbox One

Hvis du vil sjekke prestasjonsfremdriften i et spill du spiller for øyeblikket, åpner du guiden og velger Prestasjoner.

Du kan velge å se låste prestasjoner som du ennå ikke har opptjent, eller prestasjoner som du allerede har låst opp. Velg en prestasjon for å få flere alternativer. Trykk på X-knappen for en prestasjon for å favorittmarkere den og flytte den øverst på listen. Hvis du vil vise poengsumledertavlen for deg og vennene dine i stedet for prestasjoner for gjeldende spill, velger du Poengsumledertavle.

Du kan vise fremdriften mens du spiller, ved å velge Aktiver prestasjonssporing. Velg Konfigurer sporer for å velge plasseringen for sporingsfunksjonen på skjermen, antall prestasjoner som skal spores (opptil fem), samt gjennomsiktighetsgrad for sporingsfunksjonen.

Hvis du ikke spiller et spill for øyeblikket, får du tilgang til alle prestasjonene ved å åpne guiden og velge Prestasjoner. Velg Neste prestasjoner for de du er nærest ved å låse opp, eller Nylige prestasjoner for de siste du har låst opp. Hvis du vil starte spillet som er knyttet til en prestasjon, markerer du prestasjonen og trykker på X-knappen .

Vise prestasjonene dine på en Windows 10-enhet

Hvis du vil vise prestasjonene dine på en Windows 10-enhet, velger du Start og åpner deretter Xbox-appen. Velg Mine spill på menyen, velg spillet, og velg deretter Prestasjoner. Velg individuelle prestasjoner for å se en kort beskrivelse om hvordan du låser dem opp.

Du kan også åpne menyen i Xbox-appen og velge Prestasjoner for å vise en liste over alle prestasjonene dine.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Spore prestasjoner i spill på Xbox One og i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?