Spore prestasjoner i spill på Xbox One og i Windows 10

Det er mange spill som ikke bare er for Xbox One, men for alle Windows 10-enheter. Når du er logget på med Microsoft-kontoen, blir fremgangen i spillet lagret i skyen. Hvis du er midt i et spill på konsollen og blir avbrutt, kan du fortsette senere på Windows 10-PC-en akkurat der du slapp.

Vise og administrere prestasjonene dine på Xbox One

Hvis du vil sjekke prestasjonsfremdriften i et spill du spiller for øyeblikket, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden og velger Prestasjoner.

Du kan velge å se låste prestasjoner du ennå ikke har opptjent, eller prestasjoner du allerede har låst opp. Velg en prestasjon for å få flere alternativer. Trykk på X-knappen på en prestasjon for å legge den til som favoritt og flytte den øverst i listen. Hvis du vil vise poengsumledertavlen for deg og vennene dine i stedet for prestasjoner for gjeldende spill, velger du Poengsumledertavle.

Du kan vise fremgangen mens du spiller, ved å velge Aktiver prestasjonssporing og velge plasseringen for sporingsfunksjonen, antall prestasjoner du vil spore (opptil fem), og gjennomsiktigheten til sporingsfunksjonen. Hvis du vil endre den, velger du Konfigurer sporer.

Hvis du ikke spiller et spill for øyeblikket, får du tilgang til alle prestasjonene ved å trykke på Xbox-knappen for å åpne guiden, og deretter velger du Prestasjoner. Velg Neste prestasjoner for de du er nærmest til å låse opp, eller Nylige prestasjoner for de nylig låst opp.

Vise prestasjonene dine på en Windows 10-enhet

Hvis du vil vise prestasjonene dine på en Windows 10-enhet, velger du Start-knappen og åpner deretter Xbox-appen. Velg Mine spill fra menyen, velg spillet og deretter Prestasjoner. Velg individuelle prestasjoner for å se en kort beskrivelse om hvordan du låser dem opp.

Du kan også åpne menyen i Xbox-appen og velge Prestasjoner for å vise en liste over alle prestasjonene dine.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Spore prestasjoner i spill på Xbox One og i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?