Bruke spillmodus mens du spiller på PC-en

Når du bruker Spillmodus, blir spillopplevelsen prioritert i Windows. Spillmodus gjør følgende når du kjører et spill:

• forhindrer at Windows Update utfører driverinstallasjoner og sender omstartsvarsler
  • bidrar til mer stabil bildefrekvens avhengig av det bestemte spillet og systemet

Slik aktiverer eller deaktiverer du Spillmodus:

1. Trykk på Start , og velg deretter Innstillinger.
  2. Velg Spill > Spillmodus.
  3. Sett Spillmodus til eller Av.
Aktivere eller deaktivere Spillmodus

Obs! Spillmodus er aktivert som standard.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke spillmodus mens du spiller på PC-en, som du leste om, eller om et annet problem?