Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Vise og laste ned spillinnhold og tillegg på Xbox One

Mange Xbox One-spill har tillegg, for eksempel nye ting i spillet eller nye spillbare nivåer som du kan kjøpe fra Microsoft Store.

Obs! For å få tilgang til nedlastingene dine må du passe på at du er logget på med Microsoft-kontoen du brukte til å kjøpe og laste ned innholdet. Se Finne spill og spillinnhold etter at du har løst inn en kode på nettet på Xbox One hvis du vil ha hjelp med automatisk nedlasting av kjøp.

Finne spill og apper som er installert

1. Rull ned til Mine spill og apperHjem-skjermen, velg Vis alle, og trykk på A-knappen på kontrolleren for å åpne det.
  2. Velg Spill eller Apper.
  3. Innholdet vises alfabetisk. Det finnes imidlertid flere sorteringsalternativer du kan bruke.

Vise tillegg for et bestemt spill

Hvis du allerede eier spillet og vil se tilgjengelige tillegg du kan laste ned:

1. Velg Vis alle i Mine spill og apper, finn spillet, og trykk deretter på menyknappen .
  2. Velg Administrer spill og tillegg.
  3. Velg fanen Klar til å installere.
  4. Velg tillegget du vil installere.
  5. Trykk på A-knappen for å installere tillegget, eller velg Installer alle.

Hvis du ikke eier spillet, men vil bla gjennom tilgjengelige tillegg i Microsoft Store, gjør du følgende:

1. Gå tilbake til Hjem-skjermen, rull mot høyre til Store, og velg deretter Søk.
  2. Skriv inn navnet på spillet, og velg Søk.
  3. Velg spillet fra listen over søkeresultater.
  4. Hvis tillegg er tilgjengelige for spillet, vises de nedenfor spillet på beskrivelsessiden for spillet i Store.

Finne spill, apper, tillegg eller innholdspakker du har lastet ned, men avinstallert

1. Rull ned mens du er på Hjem-skjermen, velg Mine spill og apper, og velg deretter Vis alle.
  2. Velg Spill eller Apper.
  3. Velg fanen Klar til å installere øverst for å vise alle spill eller apper som du eier og ikke er installert på harddisken.
  4. Hvis du vil vise tillegg for et spill du ennå ikke har installert på harddisken, velger du spillet, trykker på menyknappen og velger deretter Administrer spill og tillegg for å vise fanen Klar til å installere for dette spillet.

Laste ned tillegg du har kjøpt som en del av en pakke

Hvis ett kjøp inneholder flere tillegg, for eksempel et sesongkort eller en begrenset utgave av spillet, må du kanskje laste dem ned separat. Du kan laste ned enkeltartiklene på to ulike måter:

• Se etter en butikk i spillet. Finn ut hva som er inkludert i sesongkortet, og foreta nedlastingen der.
  • Last ned hvert enkelt tillegg fra Microsoft Store:
    1. Rull ned mens du er på Hjem-skjermen, velg Mine spill og apper, og velg deretter Vis alle.
    2. Finn spillet, og trykk deretter på menyknappen .
    3. Velg Administrer spill og tillegg.
    4. Velg tillegget du vil installere, i fanen Klar til å installere.
    5. Trykk på A-knappen for å installere tillegget.

Hvis du har problemer med å laste ned tilleggene, kan du se Feilsøke problemer med installasjon av spill eller apper på Xbox One.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vise og laste ned spillinnhold og tillegg på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?