Finne spillene og tilleggene på Xbox One

Her får du vite hvordan du finner spill og spilltillegg du har kjøpt i Microsoft Store.

Finne spill

Spill og andre nedlastinger du kjøper, vises vanligvis blant spillene og appene dine og installeres automatisk. Slik kontrollerer du dette:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper > Vis alle.
  2. Kontroller at filteret er satt til Alle spill i listen over spill.
  3. Hvis spillet eller tillegget ikke vises, velger du Klar til å installere og ser om det vises der.

Hvis spillet eller tillegget fortsatt ikke vises:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Uthev – men ikke velg – Mine spill og apper.
  3. Trykk på menyknappen på kontrolleren, velg Oppdater, og se etter elementet.

Hvis Xbox Play Anywhere-spill du har kjøpt i Microsoft Store på PC-en ikke installeres, kan det hende at innstillingene ikke tillater automatisk nedlasting. Kontroller innstillingene for nedlasting:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og gå til System > Innstillinger > System.
  2. Velg Oppdateringer og nedlastinger.
  3. Kontroller at det er merket av for både Sørg for at mine spill og apper er oppdatert og Tillat eksterne installasjoner.

Hvis det ikke var merket av for disse alternativene, kan du deretter se etter tingene under Klar til å installere i listen over spill. Hvis du for eksempel er på Xbox-konsollen til en venn, vises alle spillene dine her, ikke bare det nyeste.

Se i Microsoft Store

Ser du fortsatt ikke spillet du leter etter? Gå tilbake til Store. Trykk på Y-knappen på kontrolleren for å åpne søk, begynn å skrive, og velg elementet når det vises i søkeresultatene.

Hvis du ser etter et tillegg, går du til Store på denne måten:

1. Uthev (men ikke start) grunnspillet for tillegget.
  2. Trykk på menyknappen på kontrolleren, og velg Administrer spill og tillegg.
  3. Velg Se i Microsoft Store, og kontroller at elementet du ser etter, er en del av spillet du har kjøpt.

Når du for eksempel forhåndsbestiller et spill og kjøpet omfatter et tilleggsspill eller bonusinnhold, må du hente det andre spillet i Store, selv om du ikke trenger å betale for det.

Finne tillegg

Når det gjelder spilltillegg – eller nedlastbart innhold – ser du først blant spillene og appene (som nevnt ovenfor).

Fokuser på et spill i listen over spill, trykk på menyknappen på kontrolleren, og velg deretter Administrer spill og tillegg.

Enkelte tillegg er tilgjengelige i spillet, i stedet for at de installeres separat. Alle tillegg eller alt nedlastbart innhold som kan installeres, men ennå ikke er installert, vises under Klar til å installere.

Her kan du se etter tillegg i spillene de tilhører.

• Se etter et alternativ for mitt innhold eller lignende på tittelskjermen i spillet.
  • Du må kanskje åpne en melding i et spill for å hente tilleggene. Se etter et alternativ for mine meldinger eller et lignende område.
  • Enkelte tillegg finner du bare mens du spiller selve spillet. Dette kan være tilfelle når det gjelder elementer som V-Bucks eller klær. I Sea of Thieves må du for eksempel starte et oppdrag, gå om bord på skipet og enten gå til butikken i spillet eller åpne kister.
  • Du må kanskje komme til riktig punkt i et spill for å få tilgang til tillegg. Destiny 2: Forsaken bruker spillnivåer til å gi adgang til bruk av bestemte utvidelsespakker. I Forza Horizon 3 må du kjøre til et bestemt sted for å kunne begynne å bruke utvidelsespakken Hot Wheels.

Feilsøke tillegg

Vises ikke tillegget i Klar til å installere? Logg på her med Microsoft-kontoen du brukte til å kjøpe det, for å se hvilke tillegg som skal være tilgjengelige. Hvis det ikke er i denne listen, er det ikke knyttet til denne kontoen.

Hvis du kjøpte valuta i et spill, for eksempel V-Bucks eller FIFA-poeng, og valutaen ikke vises i spillet, bekrefter du at du fullførte kjøpet, ved å logge på bestillingsloggen.

Hvis valutaen i spillet vises i bestillingsloggen, prøver du å avslutte spillet og starte det på nytt:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.
  2. Fokuser på spillet i guiden.
  3. Trykk på menyknappen på kontrolleren, og velg Avslutt.
  4. Start spillet på nytt, og sjekk lommeboken i spillet.

Hvis det er 24 timer siden du gjorde de ovenstående og valutaen i spillet fortsatt ikke vises:

1. Når det gjelder spill som er utgitt av Microsoft, kontakter du Microsoft Kundestøtte.
  2. Når det gjelde andre spill, kontakter du spillutgiveren. Her er en liste over store utgivere og nettstedene deres.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Finne spillene og tilleggene på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?