Vise og laste ned spillinnhold og tillegg på Xbox One

Mange Xbox One-spill har tillegg, for eksempel nye ting i spillet eller nye spillbare nivåer som du kan kjøpe fra Microsoft Store.

Obs!

For å få tilgang til nedlastingene dine må du passe på at du er logget på med Microsoft-kontoen du brukte til å kjøpe og laste ned innholdet. Se Finne spill og spillinnhold etter å ha løst inn en kode på nettet på Xbox One hvis du vil ha hjelp med automatisk nedlasting av kjøp.

Finne spill og apper som er installert

1. Bla mot høyre mens du er på Hjem-skjermen, og trykk deretter på A-knappen på kontrolleren for å åpne Mine spill og apper.
  2. Velg Spill eller Apper.
  3. Innholdet vises alfabetisk. Det er fire andre sorteringsalternativer du kan velge mellom. Hvis spillet eller appen ikke vises, ruller du ned til elementet vises.

Vise tillegg for et bestemt spill

Hvis du allerede eier spillet og vil vise tilgjengelige tillegg du kan laste ned, kan du velge Vis spilldetaljer fra Mine spill og apper for å vise tilgjengelige tillegg på konsollen. Slik gjør du det:

1. Bla mot høyre mens du er på Hjem-skjermen, og trykk deretter på A-knappen  på kontrolleren for å åpne Mine spill og apper.
  2. Finn spillet, og trykk deretter på menyknappen .
  3. Velg Administrer spill og deretter Vis i Store.

Obs!

Hvis flere enn åtte tillegg er tilgjengelige for et spill, blar du mot høyre og velger Vis alle for å vise dem.

Hvis du ikke eier spillet, men vil bla gjennom tilgjengelige tillegg i Microsoft Store, gjør du følgende:

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  2. Bla mot høyre til Store, og velg deretter Spill øverst på skjermen.
  3. Rull nedover, og velg Søk i alle spill.
  4. Skriv inn tittelen på spillet, og velg Søk. Velg spillet fra listen.
  5. Hvis tillegg er tilgjengelige for spillet, vises de nedenfor det.

Finne spill, apper, tillegg eller innholdspakker du har lastet ned, men avinstallert

1. Bla mot høyre mens du er på Hjem-skjermen, og trykk deretter på A-knappen  på kontrolleren for å åpne Mine spill og apper.
  2. Velg Spill eller Apper.
  3. Se området Klar til å installere i navigasjonsruten til venstre for å vise alle spill eller apper som du eier og ikke er installert på harddisken.
  4. Hvis du vil vise spilltillegg som ennå ikke er installert på harddisken, velger du et spill fra listen Spill og apper. Trykk på menyknappen  og deretter Administrer spill for å vise delen Klar til å installere for dette spillet.

Laste ned tillegg du har kjøpt som en del av en pakke

Hvis ett kjøp inneholder flere tillegg, for eksempel et sesongkort eller en Limited Edition-spillpakke, må du kanskje laste dem ned separat. Du kan laste ned enkeltartiklene på to ulike måter:

• Se etter en butikk i spillet. Finn ut hva som er inkludert i sesongkortet, og foreta nedlastingen der.
  • Last ned hvert enkelt tillegg fra Microsoft Store. Slik gjør du det:
    1. Bla mot høyre mens du er på Hjem-skjermen, og trykk deretter på A-knappen  på kontrolleren for å åpne Mine spill og apper.
    2. Finn spillet, og trykk deretter på menyknappen .
    3. Velg Administrer spill.
    4. Velg tillegget du vil installere, i kolonnen Klar til å installere.
    5. Trykk på A-knappen  for å installere tillegget.

Hvis du har problemer med å laste ned tilleggene, kan du se Problemer med nedlasting av et spill eller en app på Xbox One.

Beslektede problemer