Bruke Spill-appen i Windows 8.1 til å kjøpe spill

I tillegg til å administrere profilen din kan du med Spill-appen i Windows 8.1 finne og kjøpe nye spill og tillegg for Xbox 360-konsollen og PC-en din.

Kjøpe Xbox 360-spill

Slik kjøper du spill for Xbox 360-konsollen ved hjelp av Spill-appen:

1. Start Spill-appen fra Start-skjermen i Windows.
  2. Bla gjennom innholdet på Xbox 360-konsollen ved å utforske game activity eller Windows games store.
  3. Når du finner en artikkel du vil laste ned til konsollen, klikker du Buy- eller Get-knappen. Når transaksjonen er fullført, blir artikkelen lagt til i konsollens nedlastingskø og lastes ned neste gang konsollen kobler til Xbox Live.

Kjøpe Windows 8.1-spill

Du kan også søke etter Windows-PC-spill som er tilgjengelige i Microsoft Store. Slik gjør du det:

1. Start Spill-appen fra Start-skjermen i Windows.
  2. Se etter innhold som interesserer deg, i Microsoft Store.
  3. Klikk Kjøp-knappen for å åpne spillet i Microsoft Store.
  4. Fullfør transaksjonen.

Obs! Hvis du kjøper et spill for flere plattformer til Xbox 360-konsollen, har du ikke nødvendigvis rett til å spille PC-versjonen. Hvis du kjøper et spill til PC-en din, gir ikke nødvendigvis lisensen deg rett til utgaven av spillet for konsollen din.