Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Vanlige spørsmål om Xbox MixPot

I løpet av noen av Xbox Live-strømmebegivenhetene på Mixer belønner vi seerne ved å gi bor MixPot-er. Disse MixPot-ene varierer etter begivenhet og kan omfatte ulike spill og nedlastbart innhold for hver begivenhet.

Antallet er begrenset – bare de 1 million første kvalifiserte seerne mottar MixPot for Xbox E3 Briefing. På grunn av populariteten til MixPot, kan det hende at noen brukere ikke mottar innhold. Seerne trenger ikke se hele orienteringen for å være kvalifisert. Når strømmen er ferdig, får du en melding med nærmere informasjon om din MixPot.

Emner

Hvordan fungerer MixPot?

Slik fungerer det:

• Se Xbox Live-strømmen på Mixer: Du kan se direktestrømmen ved å bruke Mixer-appen på Xbox One, enhver nettleser på http://www.mixer.com/xbox eller Mixer-appen på iOS- eller Android-enheter.
  • Logg på Mixer med Microsoft-kontoen din: Du må være logget på Mixer med Microsoft-kontoen for å kunne få MixPot-en.
  • Når det gjelder eksisterende Mixer-kontoer, kan du koble Mixer-kontoen til Microsoft-kontoen: Du kan finne ut hvordan du kobler den eksisterende Mixer-kontoen til Microsoft-kontoen (kontoen du bruker til å logge på Xbox Live), ved å se Koble en Mixer-konto til Microsoft-kontoen. Kontoen din må være koblet for at du skal kunne få MixPot-en.
  • Få tingene dine! Etter begivenheten kunngjør vi spillene eller det nedlastbare innholdet du får som en del av MixPot-en.

Når får jeg MixPot-en min?

Du får MixPot-en innen én uke eller mindre etter at Xbox Live-strømmebegivenheten har sluttet. Husk at du må være logget på Mixer med Microsoft-kontoen for å kunne få MixPot-en.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppretter en Mixer-konto, kan du se Opprette en Mixer-konto. Hvis du vil vite hvordan du kan koble Mixer-kontoen til Microsoft-kontoen, kan du se Koble en Mixer-konto til Microsoft-kontoen.

Hvordan får jeg tilgang til det nedlastbare innholdet i en MixPot?

For å kunne spille nedlastbart innhold i MixPot-en må du først ha grunnspillene installert. Når grunnspillene er installert, kan du vise det nedlastbare innholdet og tilleggene på Xbox One og deretter installere det på konsollen.

Kan jeg gi MixPot-en min til noen andre?

Nei. MixPot-en gjelder bare for kontoen din. Den kan ikke selges eller overføres.

Blir innholdet i MixPot-en tilgjengelig i alle markeder?

Alle seere som så Xbox Live-strømmen mens de var logget på Mixer med Microsoft-kontoen, får MixPot-en. Noe av det nedlastbare innholdet i MixPot er kanskje ikke tilgjengelig i alle markeder.

Obs: Barnekontoer mottar ikke innhold som er større enn innholdsgrensen foreldrene har angitt. For å oppdatere et barns innholdsgrenser må forelderen gå til Familie-fanen på account.microsoft.com og redigere begrensningene.

Hva om jeg så Xbox Live-strømmebegivenheten på Mixer, men ikke fikk en MixPot-en min?

Hvis du ikke fikk MixPot-en innen én uke etter at du hadde sett Xbox Live-strømmen på Mixer, kan du gå til xbox.com/mixpothelp.

Antallet er begrenset – bare de første kvalifiserte seerne mottar MixPot-en. På grunn av populariteten til MixPot kan det hende at noen brukere ikke mottar innhold. Seerne trenger ikke se hele orienteringen for å være kvalifisert. Når strømmen er ferdig, får du en melding med nærmere informasjon om din MixPot.

Obs! Henvendelser vedrørende manglende innhold må starte innen to uker før direktestrømmen for å bli undersøkt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Xbox MixPot, som du leste om, eller om et annet problem?