Få hjelp med NBA 2K19

Spiller dribler en basketball

Få informasjon om alt som har å gjøre med NBA 2K19 – utgaver, funksjoner, kundestøtte og annet. Hvis du vil ha informasjon, kan du se produktsiden for NBA 2K19.

Kundestøtte for NBA 2K19

Hvis du vil ha tips og annen hjelp for NBA 2K19, kan du gå til kundestøtte for 2K.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Hold deg oppdatert om NBA 2K19

Finn siste nytt og annen informasjon om NBA 2K19 på 2K Twitter.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få hjelp med NBA 2K19, som du leste om, eller om et annet problem?