Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Alphajax avvikles

19. mars 2018 kunngjorde Alphajax-teamet at spillet kommer til å bli avviklet 18. mai 2018. Du kan ikke lenger laste ned spillet fra Microsoft Store fra og med denne datoen, og det tilbys ikke lenger støtte og innhold, for eksempel gåter, ledertavler og nettbaserte spill.

Vanlige spørsmål

Kan jeg fortsatt spille Alphajax i frakoblet modus?
Du kan fortsette å spille i frakoblet modus, men det kommer ikke lenger oppdateringer for spillet. Hvis du avinstallerer Alphajax fra enheten, kan du ikke laste det ned på nytt.

Jeg startet et nettbasert spill. Kan jeg fullføre det?
Nei, du kan ikke lenger starte eller fortsette nettbaserte spill.

Hva skjer med informasjonen min nå som spillet er avviklet?
Alle spillinformasjon og -historikk blir fjernet fra tjenesten innen 25. mai 2018.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Alphajax avvikles, som du leste om, eller om et annet problem?