Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Få hjelp med Assassin’s Creed Odyssey

Få informasjon om alt som har å gjøre med Assassin’s Creed Odyssey – utgaver, funksjoner, kundestøtte og annet. Du finner informasjon på produktsiden for Assassin’s Creed Odyssey.

Kundestøtte for Assassin’s Creed Odyssey

Hvis du vil ha tips og andre alternativer for hjelp for Assassin’s Creed Odyssey, kan du gå til Ubisoft support.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Hold deg oppdatert om Assassin’s Creed Odyssey

Finn siste nytt og best informasjon om Assassin’s Creed Odyssey på Ubisoft Twitter.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få hjelp med Assassin’s Creed Odyssey, som du leste om, eller om et annet problem?