Få hjelp med Battlefield V

Få informasjon om alt som har å gjøre med Battlefield V – utgaver, funksjoner, kundestøtte og annet. Du finner informasjon på produktsiden for Battlefield V.

Kundestøtte for Battlefield V

Hvis du vil ha tips og andre hjelpealternativer for Battlefield V, kan du gå til EA Hjelp.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Hold deg oppdatert om Battlefield V

Finn siste nytt og annen informasjon om Battlefield V på EA Twitter.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få hjelp med Battlefield V, som du leste om, eller om et annet problem?