Vanlige spørsmål om Bleeding Edge Technical Alpha

Har du et spørsmål om Bleeding Edge Technical Alpha? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Hvordan får jeg tilgang til Xbox Insider-huben?

Følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Store-fanen på dashbordet, eller velg Store i guiden.
  2. Velg Søk.
  3. Søk etter Xbox Insider-huben.
  4. Velg Få/Installer på produktsiden.

Når Xbox Insider-huben er lastet ned, kan du finne programmet i Mine spill og apper. Når du laster inn Xbox Insider-huben for første gang, blir du bedt om å registrere deg.

Fullfør instruksjonene på skjermen, og godta vilkårene og betingelsene for Xbox Insider. Dermed får du tilgang til Xbox Insider-huben og kan laste ned Bleeding Edge Technical Alpha.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du får og bruker Xbox Insider-huben, kan du se Få appen Xbox Insider-huben.

Hvordan laster jeg ned / installerer jeg Technical Alpha?

Du må ha mottatt en e-postmelding fra Ninja Theory som bekrefter at du har tilgang til Technical Alpha, før du kan fortsette å laste ned spillet via Xbox Insider-huben. Hvis du ikke har mottatt en e-postmelding, må du dobbeltsjekke at den ble sendt til e-postadressen som er knyttet til gamertagen din, eller at den ikke er i søppelpostmappen. Logg på account.microsoft.com for å bekrefte e-postadressen som er knyttet til gamertagen din.

Du må også ha lastet ned og installert Xbox Insider-huben på konsollen før du kan fortsette med følgende fremgangsmåte:

1. Åpne Xbox Insider-huben fra Mine spill og apper.
  2. Velg Insider-innhold.
  3. Velg Bleeding Edge Technical Alpha.
  4. Velg Bli med, og begynn deretter å laste ned spillet.
  5. Når spillet er lastet ned, får du tilgang til det i Mine spill og apper.

Hvis spillet ikke vises i Mine spill og apper, sjekker du køen og kontrollerer at spillet er ferdig installert.

Hvor går jeg for å finne flere spørsmål og svar?

Hvis du vil ha mer hjelp med Bleeding Edge, har støtteteamet hos Ninja Theory en rekke spørsmål og svar som skal hjelpe deg:

• Jeg og vennene mine kan ikke bli med i et party
  • Jeg kan ikke høre vennene mine
  • Spillet mitt hakker
  • Spilleomgangene mine er svært ubalanserte
  • Koble til et spill
  • Det tar lang tid å finne medspiller
  • En figur/bevegelse er for kraftig / ikke kraftig nok
  • Jeg har funnet en feil i spillet
  • En figur sitter fast
  • Inndataforsinkelse
  • Ikke nok plass
  • Jeg ser ikke spillet på Xbox One
  • Tømme hurtigbufferen på Xbox One
  • Spillet krasjer
  • Tilgang til foraene
  • Jeg finner ikke lenger siden jeg trenger
  • Jeg kan ikke logge på nettstedet
  • Hva VIP-området er
  • Tilgang til VIP-området
  • Regler for god oppførsel for fellesskapet
  • Snakkingen min ble dempet
  • Jeg vil skrive innlegg i foraene
  • Rapportere en spiller
  • Hvorfor en rapportert spiller ikke ble utestengt
  • Hvor lenge en utestengning varer
  • Spørsmål om oppheving av utestengning
  • Når spilletilgang åpnes
  • Jeg får ikke tilgang til Xbox Live-kontoen min
  • Spille med Xbox Live

Gå til den offisielle kundestøttesiden for Bleeding Edge hvis du vil ha mer hjelp.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Bleeding Edge Technical Alpha, som du leste om, eller om et annet problem?