Borderlands 3

Få informasjon om alt som har å gjøre med Borderlands 3 – utgaver, funksjoner, kundestøtte og annet. Du finner informasjon på produktsiden for Borderlands 3.

Borderlands 3

Hvis du vil ha tips og annen hjelp for Borderlands 3, kan du gå til støttesiden for Borderlands 3.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Finn ut hva andre sier om Borderlands 3

Kontroller om problemet er omtalt i foraene for Borderlands 3.

Hold deg oppdatert på Borderlands 3

Finn siste nytt og annen informasjon om Borderlands 3 på Twitter.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Borderlands 3, som du leste om, eller om et annet problem?