Vanlige spørsmål om Call of Duty: Infinite Warfare for Windows 10

Les svar på vanlige spørsmål om Call of Duty: Infinite Warfare for Windows 10.

Vanlige spørsmål

Jeg ble bedt om å oppgradere operativsystemet mitt for å kunne spille Call of Duty: Infinite Warfare. Hvilken versjon av Windows trenger jeg?

Du må ha Windows 10 versjon 1607 (OS-build 14393.351) for å kunne laste ned og installere Call of Duty: Infinite Warfare.

Enheten må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Call of Duty: Infinite Warfare.

Slik ser du om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten:

1. Gå til Start, skriv inn Om PC-en, og velg deretter Om PC-en.
  2. Se under PC etter Versjon for å finne ut hvilken versjon og utgave av Windows du kjører på PC-en.
  3. Se under PC etter Systemtype for å se om du kjører en 32- eller 64-biters versjon av Windows.

Hvis ingen versjon er oppført, må du oppdatere før du kan laste ned spillet. Du kan gjøre dette på to ulike måter:

• Gå til Start, velg Innstillinger, velg Oppdatering og sikkerhet, og velg deretter Windows Update. Se om det finnes noen relevante oppdateringer.

Obs! Hvis det er færre enn 31 dager siden du oppgraderte til Windows 10, får du ikke november-oppdateringen med en gang. Grunnen til dette er at du skal kunne gå tilbake til en tidligere versjon av Windows hvis du vil. Når det har gått 31 dager, blir november-oppdateringen lastet ned automatisk til PC-en.

Er Call of Duty: Infinite Warfare et Xbox Play Anywhere-spill?

Nei. Brukere som vil spille på Xbox One, må kjøpe spillet separat fra Microsoft Store.

Har Call of Duty: Infinite Warfare støtte for krysspilling med andre plattformer, for eksempel Xbox One?

Nei, det er ikke støtte for krysspilling mot andre versjoner og plattformer.

Må jeg ha DirectX 12 for å kunne spille spillet?

Nei, men du må ha DirectX 11 installert for å kunne spille Call of Duty: Infinite Warfare.

Slik ser du om DirectX 11 er installert:

1. Trykk på Windows-logotasten+R for å åpne dialogboksen Kjør.
  2. Skriv inn dxdiag, og trykk deretter på Enter for å starte DirectX-diagnoseverktøyet.
  3. Se etter DirectX-versjonen i System-fanen i Systeminformasjon-vinduet. Den må være "11" eller høyere for at du skal kunne kjøre Call of Duty: Infinite Warfare.

Hva er maskinvarekravene?

Hvis du vil se de fullstendige systemkravene for hvert spill, kan du se siden for spillet i Store:

Du bør også ha de nyeste driverne fra AMD eller NVidia installert.

Slik finner du ut hvilken GPU (grafikkprosessor) og hvor mye VRAM (skjermminne) du har:

1. Gå til Start, velg Innstillinger, og velg deretter System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Navnet på GPU-en vises under Korttype, og VRAM vises ved Dedikert skjermminne.

Se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sjekker systemkravene på enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned spillet på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene.

Hvor stort er spillet?

Call of Duty: Infinite Warfare krever minst 52 til 133 GB ledig harddiskplass til nedlastingen, avhengig av hvilken pakke du har.

Slik finner du ut hvor mye ledig diskplass du har på enheten:

1. Gå til Innstillinger, velg System, og velg deretter Lagring.
  2. Dermed kan du se brukt diskplass for hver stasjon på enheten. Kontroller at du har nok ledig plass på harddisken din.

Hvis du har flere stasjoner eller partisjoner, noterer du deg den med mest ledig plass. Kontroller at denne stasjonen eller partisjonen er angitt for Nye apper lagres til: under Lagringssteder.

Obs! Hvis du allerede har begynt å laste ned spillet, avbryter du nedlastingen og starter installasjonen på nytt, slik at spillet lagres på det nye stedet.

Hvis du allerede har installert Call of Duty: Infinite Warfare og vil endre plasseringen fra én stasjon til en annen:

1. Hvis du allerede spiller Call of Duty: Infinite Warfare, kontrollerer du at det er lukket.
  2. Gå til Innstillinger, velg System, og velg deretter Lagring.
  3. Velg stasjonen du installerte spillet på, og velg deretter Apper og spill.
  4. Velg Call of Duty: Infinite Warfare, velg Flytt, og velg deretter partisjonen du vil flytte spillet til.

Hvor lang tid tar det å laste ned spillet?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 6,5 timer å laste ned 60 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Ikonet for Call of Duty: Infinite Warfare vises på Hjem-skjermen når nedlastingen er fullført.

Obs! Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis nedlastingen av spillet går tregt, kan du prøve følgende:

1. Kontroller at du ikke laster ned flere enn ett spill, én app eller én oppdatering om gangen.
  2. Hvis du har andre enheter på nettverket som kanskje bruker båndbredde (for eksempel strømmer en film), bør du stanse dem midlertidig til nedlastingen er fullført.
  3. Se om det finnes Windows 10-oppdateringer for enheten din. Gå til Innstillinger, og velg deretter Oppdatering og sikkerhet for å se om det finnes tilgjengelige oppdateringer.
  4. Feilsøk mulige tilkoblingsproblemer ved å gå til siden Løse problemer med nettverkstilkobling.

Hvilken type styreenhet trenger jeg til spillet?

Du kan bruke mus og tastatur eller en Xbox One-kontroller. Hvis du bruker en kontroller, må du enten bruke en USB-kabel til å koble den til enheten, eller en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille spillet?

Du må ha en Microsoft-konto for å kunne spille Call of Duty: Infinite Warfare. Hvis du allerede spiller spill på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Call of Duty: Infinite Warfare i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Microsoft Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de med kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg har allerede Xbox One-versjonen av Call of Duty: Infinite Warfare. Er de to versjonene av spillet koblet sammen?

Xbox One-versjonen og Windows 10-versjonen av Call of Duty: Infinite Warfare er ulike versjoner. Det er ingen kobling eller krysning mellom spillene.

Siden du må logge på Xbox Live med en Microsoft-konto for å kunne spille, kan du oppnå prestasjoner og poengsum i begge spillene. Fremgang du har i Xbox One-versjonen, overføres imidlertid ikke til Windows 10-versjonen eller omvendt.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Call of Duty: Infinite Warfare til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler mens du spiller på Windows 10-enheten.

Obs! Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Call of Duty: Infinite Warfare. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR:
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du på Windows-logotasten+G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen, går til Innstillinger og velger Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Call of Duty: Infinite Warfare, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.

Beslektede problemer