Call of Duty

Hvis du vil gå til fora og fellesskapsstøtte for Call of Duty, går du til fellesskapet for Call of Duty.

Emner

Call of Duty: WWII

Om Call of Duty: WWII

Utforsk Call of Duty: WWII gjennom videoer og demoer. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Koble til et Call of Duty: WWII-spill

Mer informasjon om hvordan du kobler til et spill for flere spillere i Call of Duty: WWII.

Forbedre opphold og i spillet ytelse i Call of Duty: WWII

Hvis du har problemer med spillet, er her noen tips om hvordan du forbedrer ytelsen.

Kjente problemer i Call of Duty: WWII

Sjekk her for den nyeste listen over kjente problemer.

Vil du ha mer hjelp? Sjekk fellesskapet

Gå til Call of Duty: -listen-forumet for mer hjelp, livechat med en kundestøtterepresentant fra Activision, eller bli med i diskusjonen i fellesskapet.

Call of Duty: WWII – serverstatus

Se på serverstatusen for Call of Duty: WWII på nettstedet for Activision.

Call of Duty: Infinite Warfare & Modern Warfare Remastered

Om Call of Duty: Infinite Warfare

Utforsk Call of Duty: Infinite Warfare gjennom videoer og demoer. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Vanlige spørsmål om Call of Duty: Infinite Warfare

Se svar på vanlige spørsmål om Call of Duty: Infinite Warfare for Windows 10.

Mer om Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Se svar på vanlige spørsmål om Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Vil du ha mer hjelp? Sjekk fellesskapet

Gå til Activision-nettstedet for å finne ut mer om spillet, delta i samtalene i fellesskapet, og få hjelp med spørsmål som ikke blir besvart her.

Call of Duty: Infinite Warfare – serverstatus

Få serverstatusen for Call of Duty: Infinite Warfare på nettstedet for spillutgiveren.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered – serverstatus

Få serverstatusen for Call of Duty: Modern Warfare Remastered på nettstedet for spillutgiveren.

Call of Duty: Black Ops III

Om Call of Duty: Black Ops III

Utforsk Call of Duty: Black Ops III gjennom videoer og demoer. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Call of Duty: Black Ops III – serverstatus

Finn ut mer om serverstatusen til Call of Duty: Black Ops III på nettsiden for spillet.

Forskjellene mellom Call of Duty: Black Ops III-spillversjonene

Få svar på vanlige spørsmål om Call of Duty: Black Ops III på ulike plattformer.

Vil du ha mer hjelp? Sjekk fellesskapet

Gå til Activision-nettstedet for å finne ut mer om spillet, delta i samtalene i fellesskapet, og få hjelp med spørsmål som ikke blir besvart her.

Eldre versjoner av Call of Duty

Hvis du fortsatt spiller en av følgende versjoner av Call of Duty, kan du gå til nettstedet for Activision for å få mer informasjon:

Administrasjon av og hjelp for Xbox One

Kontrollere statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis du har problemer med å bruke Xbox Live til å spille et spill, kan du se etter problemer med tjenesten. Hvis det vises et relevant varsel, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt.

Feilsøke en platefeil på Xbox One

Finn ut hva du gjør hvis Xbox-konsollen ikke kan lese spillplaten.

Installere spill på Xbox One

Finn ut hvordan du installerer spillet på Xbox One-harddisken.

Administrere spillagringer i nettskyen på Xbox One

Finn ut hvordan du administrerer lagrede spill og holder de synkronisert via Xbox Live.

p>Finne spill og spillinnhold etter å ha løst inn en kode på nettet på Xbox One

Finn ut hvordan du installerer spill og nedlastbart spillinnhold etter at du har løst inn en kode på Xbox One.

Xbox One-prestasjoner og -utfordringer

Finn ut mer om prestasjoner, utfordringer og hvordan du får belønninger på Xbox One-konsollen.

Feilsøke treg nedlasting av spill eller apper på Xbox One

Finn ut hvordan du feilsøker treg nedlasting av spill eller apper på Xbox One-konsollen.

Løsning for feil på flerspillertilkobling til Xbox One

Følg denne fremgangsmåten hvis du ikke kan koble deg til spill med flere spillere via Xbox Live.

HDR på Xbox One X og Xbox One S

Finn ut hvordan du ser HDR-innhold på Xbox One S-konsollen.

Administrasjon av og hjelp for Xbox 360

Løsning for diskstasjonen i Xbox 360

Finn ut hva du skal gjøre hvis en spillplate ikke kan leses av Xbox 360-konsollen.

Administrere Xbox 360-spillbiblioteket

Finn ut hvordan du kan laste ned spill fra Xbox Live, installere spill fra plate på Xbox 360-harddisken og administrere Xbox-spillene dine.

Vanlige spørsmål om nettlagrede spill på Xbox 360

Finn ut hvordan du administrerer lagrede spill og holder deg synkronisert via Xbox Live.

Har Xbox 360-konsollen frosset eller reagerer den ikke?

Finn mulige løsninger du kan prøve hvis Xbox 360-konsollen ikke reagerer.

Løsning for tilkoblingsfeil på Xbox 360

Følg disse trinnene hvis du ikke kan koble deg til spill med flere spillere via Xbox Live.

Administrasjon av og hjelp for Windows 10

Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din

Kontroller at spillet kan spilles på enheten før du kjøper det.

Problemer med å kjøpe Call of Duty

Gå til kundestøtte for Microsoft Store for å få hjelp med transaksjoner og kjøp.

Feilsøke nedlastings- og installasjonsproblemer med Call of Duty

Gå til kundestøtte for Microsoft Store hvis du vil ha informasjon om hvordan du feilsøker nedlastings- og installasjonsproblemer.

Feilsøke problemer med spilling i Windows 10

Feilsøk krasj, frysninger og dårlig ytelse i Windows 10-spillene.

Få programvare- og driveroppdateringer for Windows 10

Når du holder enheten oppdatert, sikrer du at du alltid kjører den nyeste programvaren og de nyeste maskinvaredriverne.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Call of Duty, som du leste om, eller om et annet problem?