Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Lag tilpassede skall for Minecraft: Windows 10 Edition

Tilpassede skall for Minecraft-karakterer er nå tilgjengelige for Minecraft: Windows 10 Edition. Slik skaper du din egen Steve eller Alex.

Lag eller velg skallet

Du kan velge et ferdig skall eller lage ditt eget. Webområder som minecraftskins.com har et utvalg skall du kan velge blant, samt et redigeringsprogram, slik at du kan gi skallet ditt eget preg.

Last ned skallet til enheten din

Når du har laget eller valgt skallet, må du overføre det til Windows 10-enheten. Alle webområder som lar deg lage eller velge et Minecraft-skall skal ha muligheten til å Laste ned eller Lagre skallet. Velg Lagre når du blir spurt om å lagre filen.

Denne filen lagres som standard i Nedlastinger-mappen. Kontroller at filnavnet slutter på .png.

Last opp skallet til Minecraft

Slik laster du opp skallet til Minecraft og begynner å bruke det:

1. Start Minecraft og velg Skall fra hovedmenyen.
  2. Velg Bla gjennom skall.
  3. Gå til Nedlastinger-mappen eller til mappen der du lagret .png-filen, og velg det nye skallet.

Neste gang du laster spillet eller oppretter et nytt spill, vil karakteren din ha på seg det nye skallet du laget.

Feilsøking

Hvis du har problemer med å laste opp skallet til spillet, kan du gå til fellesskapssiden for Minecraft for å få mer hjelp og informasjon.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Lag tilpassede skall for Minecraft: Windows 10 Edition, som du leste om, eller om et annet problem?