Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Vanlige spørsmål om Dead Rising 4

Oversikt

Har du et spørsmål om Dead Rising 4? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Jeg ble bedt om å oppgradere min Windows-enhet for å spille Dead Rising 4. Hvilken versjon av Windows trenger jeg?

For å kunne laste ned og installere Dead Rising 4 i Windows 10 må du ha en enhet som kjører versjon 1607, med OS-build 14393.321 eller nyere.

Enheten må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, vil du ikke kunne spille Dead Rising 4.

Slik ser du om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten:

1. Gå til Start, skriv inn Om PC-en, og velg deretter Om PC-en.
  2. Se under PC etter Versjon for å finne ut hvilken versjon og utgave av Windows du kjører på PC-en. Kontroller at dette er minst 1607.
  3. Se under PC etter OS-build, og kontroller at dette er minst 14393.321.
  4. Se under PC etter Systemtype for å se om du kjører en 32- eller 64-biters versjon av Windows.

Hvis ingen versjon er oppført, må du oppdatere før du kan laste ned spillet. Du kan gjøre dette på to ulike måter:

• Gå til Start > Innstillinger > Oppdatering og sikkerhet > Windows Update. Se om det finnes noen relevante oppdateringer.

Obs! Hvis det er færre enn 31 dager siden du oppgraderte til Windows 10, får du ikke november-oppdateringen med en gang. Grunnen til dette er at du skal kunne gå tilbake til en tidligere versjon av Windows hvis du vil. Når det har gått 31 dager, blir november-oppdateringen lastet ned automatisk til PC-en.

Hvis du har versjon K eller KN av Windows 10, må du kanskje laste ned ytterligere programvare. Denne er tilgjengelige som en gratis nedlasting Gå til https://support.microsoft.com/kb/3099229 hvis du vil gjøre dette.

Trenger jeg ytterligere programvare for å spille Dead Rising 4?

Ja, du må ha installert DirectX 11 eller nyere for å kunne spille Dead Rising 4.

Hvis du ikke er sikker på om du har DirectX 11 installert, kan du sjekke det slik:

1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne dialogboksen Kjør.
  2. Skriv inn "dxdiag", og trykk deretter på Enter for å starte DirectX-diagnoseverktøyet.
  3. Se etter DirectX-versjonen i System-fanen i Systeminformasjon-vinduet. Versjonen må være 11 eller nyere for at du skal kunne kjøre Dead Rising 4.

Hvis du har et NVIDIA GeForce-grafikkort, må du også oppdatere drivere før du kan spille Dead Rising 4. Dette kan gjøres automatisk ved å åpne GeForce Experience-appen. Du kan også laste ned driverne manuelt fra nettstedet til NVIDIA.

Hva er maskinvarekravene?

Maskinvarekravene for Dead Rising 4 varierer, avhengig av om du spiller av på Xbox eller Windows 10. Gå til siden for detaljer for hver plattform for å finne størrelsen på spillet, systemkravene (spesielt for Windows 10-enheter), i tillegg til eventuell tilleggsinformasjon om spillet.

Xbox

Du finner installasjonskravene for Xbox på produktdetaljsiden for Xbox.

Slik ser du om du har nok ledig diskplass på Xbox-konsollen til at du kan installere Dead Rising 4:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Hjem, og gå deretter mot høyre og velg Mine spill og apper.
  2. Kontroller ledig diskplass, som vises i nedre venstre hjørne av skjermen. Hvis du ikke har nok plass, vil du enten måtte fjerne noen av dine eksisterende spill og apper, eller legge en ekstern stasjon til konsollen.

Hvis du bruker en ekstern lagringsenhet med konsollen din og vil endre standard installasjonsplassering:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger > Alle innstillinger.
  3. Velg System > Lagring.
  4. Standard lagringsplass vises under Administrer lagringsplass med et triangel i øvre høyre hjørne.

Windows 10

Du finner systemkravene for Windows 10 på produktdetaljsiden for Windows 10. Delen "Tilleggsinformasjon" inneholder informasjon om omtrentlig nedlastingsstørrelse, som angir hvor stort spillet er.

Hvis du ikke vet hvilken GPU (grafikkprosessor) eller hvor mye VRAM (skjermminne) du har, kan du sjekke det slik:

1. Gå til Start > Innstillinger > System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Navnet på GPU-en vises under Korttype, og VRAM vises ved Dedikert skjermminne.

Se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sjekker enheten din.

Slik finner du ut hvor mye ledig diskplass du har på Windows 10-enheten, og slik endrer du hvor spillet lagres:

1. Gå til Innstillinger > System > Lagring.
  2. Dermed kan du se brukt diskplass for hver stasjon på enheten. Kontroller at du har nok ledig plass på harddisken din.

Se Finn ut hvor mye lagerplass PC-en din har for mer informasjon om hvordan du kontrollerer Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Dead Rising 4 på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du først sjekker enhetsspesifikasjonene, for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene.

Hvis du allerede har lastet ned spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i innstillingene i spillet. Slik gjør du det:

1. Start spillet.
  2. Når du har gått forbi skjermen med "Press A" / "Press Any Key" og gammakorrigeringsskjermen og kommet til hovedmenyen, velger du Options > Visuals.
  3. Angi Low for Graphics Quality.
  4. Reduser oppløsningen etter behov.

Hvis du vil se en fullstendig liste over tips og triks for å forbedre ytelsen i spillet, kan du se Capcom-forumet for Dead Rising 4.

Hvor lang tid tar det å laste ned Dead Rising 4?

Hvor lang tid tar det å laste ned Dead Rising 4?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 5 timer å laste ned 50 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Følg fremgangsmåten i delen Hva er maskinvarekravene? ovenfor for å finne størrelsen på spillet på Xbox og Windows 10. Disse kan variere avhengig av hvilken enhet du installerer på.

Tabellen nedenfor viser estimerte nedlastingstider basert på gjeldende nedlastingshastighet.

Obs! Denne informasjonen er bare veiledende, ikke en fremstilling av faktisk nedlastingstid. Båndbredden vil være begrenset og nedlastingstiden vil øke under aktiviteter som strømming av innhold, spilling, eller spill-strømming fra Xbox One til en Windows 10-PC.

Gjeldende nedlastingshastighet Fil på 30 GB Fil på 40 GB Fil på 50 GB Fil på 60 GB Fil på 70 GB
2 Mb/s 33,3 timer 44,4 timer 55,6 timer 66,7 timer 77,8 timer
5 Mb/s 13,3 timer 17,8 timer 22,2 timer 26,7 timer 31,1 timer
10 Mb/s 6,7 timer 8,9 timer 11,1 timer 13,3 timer 15,6 timer
20 Mb/s 3,3 timer 4,4 timer 5,6 timer 6,7 timer 7,8 timer
50 Mb/s 1,3 timer 1,8 timer 2,2 timer 2,7 timer 3,1 timer
100 Mb/s 0,7 timer 0,9 timer 1,1 timer 1,3 timer 1,6 timer
200 Mb/s 0,3 timer 0,4 timer 0,6 timer 0,7 timer 0,8 timer

Eksempel:

Hvis du installerer en fil på 50 GB som er 20 prosent lastet ned (30 GB gjenstår), og tilkoblingshastigheten er 10 Mb/s, skal det ta ca. 6,7 timer til nedlastingen er fullført. (Dette forutsetter at nedlastingshastigheten forblir den samme.)

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Ikonet for Dead Rising 4 vises i delen Installerte apperStart-menyen på Xbox og i Mitt bibliotek på Windows 10-enheten.

Obs!  Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis du tror du at nedlastingen av spillet går for sakte, kan du gå til Feilsøke treg nedlasting av spill og apper på Xbox One eller Rett opp problemer med nettverkstilkoblinger i Windows 10 for flere fremgangsmåter for feilsøking.

Jeg har et Killer-nettverkskort, og enheten min krasjer stadig vekk mens jeg laster ned spillet. Hva gjør jeg?

Hvis du har et Killer-nettverkskort og kjører Killer Network Manager på enheten, kan det oppstå problemer under nedlastingen. Enheten kan for eksempel fryse eller krasje under nedlastingen.

Du kan omgå dette problemet ved å deaktivere tjenesten Networking Data Usage (NDU) i Windows 10. Slik gjør du det:

1. Trykk på Windows-logotasten + R, og angi følgende:

sc config ndu start=disabled

2. Når du har angitt dette, starter du enheten på nytt.

Neste gang du logger på, er NDU-tjenesten deaktivert, og du skal kunne laste ned spillet uten at enheten påvirkes.

Hvilken type styreenhet trenger jeg til Dead Rising 4?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (håndkontroller for Xbox One eller Xbox 360 anbefales). Hvis du bruker en Xbox One-kontroller, må du enten bruke en USB-kabel til å koble den til enheten, eller en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Du kan også koble en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-kontroller til enheten din via Bluetooth. Du finner mer informasjon på Bruke Xbox One trådløse kontrollere på en PC.

Andre USB-spillkontrollere som støttes av Windows, fungerer kanskje også.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille Dead Rising 4?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å kunne spille Dead Rising 4. Hvis du allerede spiller spill på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene, til å spille i Windows 10. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være online eller koblet til Internett for å kunne spille Dead Rising 4?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Dead Rising 4 i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Følgende moduser i spillet støttes mens du spiller i frakoblet modus:

• Campaign
  • Local co-op

Følgende moduser i spillet krever at du er koblet til nettet:

• Online multiplayer

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Microsoft Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de med kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg har allerede Xbox One-versjonen av Dead Rising 4. Er de to versjonene av spillet koblet sammen?

Xbox One-versjonen og Windows 10-versjonen av Dead Rising 4 er ulike versjoner. Derfor er det ingen kobling eller krysning mellom spillene.

Siden du må ha en konto på Xbox Live for å kunne spille, kan du oppnå prestasjoner og poengsum i begge spillene. Fremgang du har i Xbox One-versjonen, overføres imidlertid ikke til Windows 10-versjonen eller omvendt.

Hvor mange enheter kan jeg installere Dead Rising 4 på?

På Xbox kan du installere Dead Rising 4 og spille det frakoblet på hjemmekonsollen, og du kan også installere og spille det på venners konsoller hvis du logger på Xbox Live før du spiller.

I Windows 10 kan du installere Dead Rising 4 og spille det frakoblet på hovedenheten din (vanligvis den første enheten du installerer spillet på), og du kan installere det på flere enheter hvis du logger på Xbox Live før du spiller.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Dead Rising 4 til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler når du spiller på Windows 10-enheten din.

Obs! Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Dead Rising 4. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR:
    • For å starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du på Windows logotasten + G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen og går til Innstillinger > Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Dead Rising 4, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Dead Rising 4, som du leste om, eller om et annet problem?