Feilsøke Dead Rising 4 for Windows 10

Hvis du har problemer med å spille Dead Rising 4 for Windows 10, finner du her løsningene på de mest sannsynlige feilene. Hvis problemet ditt ikke er her, kan du se Vanlige spørsmål om Dead Rising 4 for å få svar på vanlige spørsmål.

Game installation incomplete
Online options unavailable. Please wait for install to complete.
You must complete installing before you can continue.

Du får en av disse meldingene når du er på slutten av introduksjonsøkten, men installasjonen av spillet ikke er ferdig ennå.

Løsning

Vent til spillet er helt installert før du begynner å spille.

Failed to create DirectX 11.1 graphics device. Please ensure hardware meets minimum specifications and drivers are up to date.

Dette betyr at DirectX er utdatert og må oppdateres.

Løsning

Kontroller maskinvaren for å sikre at DirectX 11.1 eller nyere er installert. Slik gjør du dette:

1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne dialogboksen Kjør.
  2. Skriv inn "dxdiag", og trykk deretter på Enter for å starte DirectX-diagnoseverktøyet.
  3. Se etter DirectX-versjonen i System-fanen i Systeminformasjon-vinduet. Versjonen må være 11.1 eller nyere for at du skal kunne kjøre Dead Rising 4.

You have lost connection to Xbox Live. Please check your network connection and try again.

Hvis du får denne meldingen eller en lignende melding om at du ikke er koblet til Xbox Live, kan årsaken være at tjenesten er nede.

Løsning

Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

TV, musikk og video: oppe og går
2018-12-19T13:32:58.5725905+00:00

Hvis ingen tjenestevarsler vises, kan det være et problem med tilkoblingen. Se Løsning for Xbox One-tilkobling og nettverk.

Leaderboards are not currently available. Please try again later.
Leaderboard search has failed.
Error retrieving leaderboard data.

Disse meldingene betyr at ledertavlen ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Vent en stund, og prøv deretter på nytt.

Your NAT type is incompatible with the host. Please check your settings and try again.

Løsning

Du kan løse NAT-problemet ved å se Løsning for flerspilling for Xbox One.

You need Multiplayer privileges in order to play online.
Couldn't verify Xbox Live privileges. Please try again.

Løsning

Disse meldingene betyr at du må ha et Xbox Live Gold-abonnement for å kunne delta i flerspillerspill. Hvis du ikke har dette, kan du kjøpe et abonnement i Store.

Please purchase [item] from the Microsoft Store to join this session.

Dette betyr at du godtok en invitasjon for et spill du ikke eier, eller at spillet bruker tillegg du ikke eier.

Løsning

Kjøp det nødvendige spillet eller spilltillegget i Store, og logg deretter på økten på nytt.

A profile sign-in change has occurred. You will be returned to the title screen.

Dette betyr at profilen som ble brukt til å logge på, ble byttet under spillingen. Du må bruke profilen du logget på med, for å kunne fortsette å spille.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke Dead Rising 4 for Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?