Få hjelp med Destiny 2: Forsaken

Player Guardian bærer en fallen Cayde-6

Få informasjon om alt som har å gjøre med Destiny 2: Forsaken – utgaver, funksjoner, kundestøtte og annet. Du finner informasjon på produktsiden for Destiny 2: Forsaken.

Kundestøtte for Destiny 2: Forsaken

Hvis du vil ha tips og kundestøtte for Destiny 2: Forsaken, kan du gå til hjelp for Bungie.

Veiledning for Destiny 2: Forsaken

Hvis du vil vite hvordan du kommer i gang og mer, kan du se veiledningen for Destiny 2: Forsaken.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Hold deg oppdatert om Destiny 2: Forsaken

Finn siste nytt og annen informasjon om Destiny 2: Forsaken på Bungie Twitter.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få hjelp med Destiny 2: Forsaken, som du leste om, eller om et annet problem?